Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova pregăteşte alte două transferuri după ce l-a adus pe Işfan! Debutantul din naţionala României şi un jucător care a fost la EURO 2020, ofertaţi

Universitatea Craiova pregăteşte alte două transferuri după ce l-a adus pe Işfan! Debutantul din naţionala României şi un jucător care a fost la EURO 2020, ofertaţi
Comentarii

Acţionarul Mihai Rotaru îi construieşte lotul noului antrenor de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe. După ce l-a primit pe Alexandru Işfan, principalul aşteaptă alţi doi fotbalişti importanţi pe "Ion Oblemenco".

Transferuri la Universitatea Craiova înaintea reluării Superligii

Universitatea Craiova va efectua un cantonament în Antalya, sub comanda noului antrenor, Eugen Neagoe. Deja, Universitatea Craiova l-a transferat pe Alexandru Işfan, de la FC Argeş, pentru peste jumătate de milion de euro, iar investiţiile continuă la echipa olteană. 

Conform Fanatik, s-a făcut o ofertă pentru fundaşul stânga de la Hermannstadt, Raul Opruţ (25 de ani), care le-ar putea face concurenţă lui Nicuşor Bancu şi Bogdan Vătăjelu, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Craiovei. 

Mihai Rotaru a oferit 600.000 de euro pentru fotbalistul care a debutat recent în naţionala României, iar sibienii au cerut cu 200.000 de euro în plus faţă de oferta iniţială. Cluburile vor negocia, în perioada următoare, suma pentru care ar putea ajunge la un consens. 

De asemenea, Universitatea Craiova mai vrea să facă un transfer în apărare. 

Fanatik susţine că Gjoko Zajkov, un internaţional din Macedonia de Nord, convocat la EURO 2020, va ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe, după ce a fost ofertat. 

Fundaşul central a evoluat în acest sezon în Ucraina, la Vorskla Poltava, iar apărătorul central de 27 de ani a făcut parte din lotul Macedoniei de Nord la EURO 2020, unde nu a bifat niciun minut pentru naţionala sa. 

De asemenea, din vară, la Universitatea Craiova e aşteptat şi un fotbalist care evoluează la Universitatea Cluj în acest moment

Universitatea Craiova pleacă în cantonament

Jucătorii Universităţii Craiova vor pleca în cantonamentul din Antalya miercuri, 4 ianuarie, iar revenirea din Turcia va avea loc duminică, 15 ianuarie. În Antalya, Universitatea Craiova are programate trei meciuri:

  • 10 ianuarie – cu locul secund din campionatul maghiar, echipa Kecskemeti TE;
  • 15 ianuarie – cu formaţia ploneză Slask Wroclaw;
  • 15 ianuarie – cu echipa sârbă Partizan Belgrad.

Afla mai multe despre: raul oprutgjoko zajkoveugen neagoealexandru isfantransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare