Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Al doilea transfer realizat de U Cluj în această iarnă! După Ianis Stoica, un alt fotbalist din Superligă a semnat: ”Bun venit!”

OFICIAL | Al doilea transfer realizat de U Cluj în această iarnă! După Ianis Stoica, un alt fotbalist din Superligă a semnat: ”Bun venit!”

U Cluj

Comentarii

Marţi, U Cluj a anunţat oficial primul transfer de după revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău. Ardelenilor li s-a alăturat un fotbalist de la o altă echipă din Superligă, care a semnat deja contractul şi s-a prezentat la reunirea ”şepcilor roşii”.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit pe banca tehnică a lui U Cluj cu obiectivul de a salva echipa de la retrogradare, iar, considerând că are nevoie de întăriri, conducerea îi face pe plac.

Ianis Stoica fusese deja împrumutat de ardeleni, iar acum Dorinel Oancea, de la CS Mioveni, a semnat oficial cu ”şepcile roşii”.

Fundaşul a fost prezent la reunirea lotului şi a fost prezentat pe site-ul celor de la U Cluj.

Al doilea transfer realizat de U Cluj în această iarnă

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Dorinel Oancea (25 de ani), fundaşul care evoluează în banda dreaptă urmând să fie prezent la reunirea lotului care va avea loc astăzi. 

Născut la Câmpulung Muscel, noul nostru fundaş are 25 de ani şi a jucat primele meciuri la nivel de seniori alături de echipa oraşului natal.

Ulterior, el a făcut pasul în 2016 la FC Argeş, care în acel moment activa la nivelul celui de-al treilea eşalon.

Cu piteştenii are două promovări, mai întâi din Liga 3 în Liga 2 şi apoi din Liga 2 în prima ligă, după acest ultim moment înregistrat în stagiunea 2019/2020, transferându-se la CS Mioveni.

În perioada petrecută la FC Argeş, Oancea a avut 39 de meciuri în Liga 2, cu un gol şi 3 pase de gol.

Trecerea la CS Mioveni i-a adus încă o promovare în prima ligă, de data aceasta având şi şansa să debuteze în Superligă cu ocazia sezonului 2021/2022, cel care a marcat revenirea galben-verzilor la acest nivel.

Atât în anul promovării, cât apoi şi în primul la nivelul celui mai înalt eşalon, Oancea a fost un om de bază pentru Mioveni.

Sezonul 2022/2023 i-a adus 19 meciuri în Superligă şi 3 în Cupa României, având astfel în total peste 1600 de minute jucate.

Per total, la CS Mioveni a adunat 82 de meciuri, în acest interval având un gol marcat şi 4 pase decisive.

Îi urăm bun venit lui Dorinel Oancea în familia Universităţii Cluj!”, se arată în mesajul postat de ardeleni.

Afla mai multe despre: dorinel oancea 

viewscnt
Articole similare