Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-aş dori să plec la Craiova”. Un fotbalist din Superligă, de abia debutat la naţională, cere transferul în Bănie! Rotaru poate da lovitura

”Mi-aş dori să plec la Craiova”. Un fotbalist din Superligă, de abia debutat la naţională, cere transferul în Bănie! Rotaru poate da lovituragalerie foto

Superliga

Comentarii

Unul dintre oamenii de bază ai revelaţiei din acest sezon al Superligii, Hermannstadt, Raul Opruţ (25 de ani) tocmai a debutat la echipa naţională, la ultima acţiune, iar acum ocheşte un transfer la una dintre echipele importante ale României, Universitatea Craiova.

Născut la Caransebeş, dar crescut în academii italiene de fotbal, Raul Opruţ evoluează în România de trei ani şi jumătate, după revenirea din Cizmă.

Hermannstadt este unica echipă pe care a reprezentat-o acesta, la nivel de seniori, în ţara natală, evoluând în schimb pentru naţionalele de juniori ale României.

Debutul în tricoul selecţionatei mari nu a venit până la finalul lui 2022 însă, odată cu pauza competiţională pentru Cupa Mondială, când România a disputat două meciuri amicale.

Convocat în circumstanţe atipice, întrucât Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe o multitudine dintre jucătorii de bază, Raul Opruţ a profitat de şansa primită şi a evoluat în ambele meciuri, cu Slovenia şi Republica Moldova.

Unul dintre oamenii de bază ai lui Hermannstadt, fundaşul lateral a impresionat în tricoul revelaţiei din Superligă, atât de mult încât ar fi curtat de Universitatea Craiova.

”Mi-aş dori să plec la Craiova”

La plecarea în cantonament alături de sibieni, Raul Opruţ a fost întrebat dacă îi surâde ideea unei plecări în Bănie, iar răspunsul său nu a lăsat loc de interpretări.

Fundaşul a afirmat, clar şi răspicat, că doreşte să se transfere la Craiova şi că i-ar plăcea ca această mutare să se materializeze, pentru a juca în cupele europene.

Mi-aş dori să plec la Craiova, e o echipă de tradiţie din România, care se bate an de an la campionat. Participă în Conference League, mi-ar face plăcere să merg la Craiova”, a declarat Raul Opruţ, la plecarea în cantonament.

Parcursul bun al lui Hermannstadt a stârnit interes nu doar pentru Raul Opruţ, ci şi pentru Baba Alhassan şi, mai ales, Daniel Paraschiv, aflat pe locul secund în clasamentul golgheterilor Superligii.

Într-un interviu cu Orange Sport, atacantul sibienilor a recunoscut că se gândeşte deja la o plecare, fie în afară, fie la una dintre echipele importante din campionat nostru.

Până să fie depunctată, Hermannstadt se afla pe locul al şaselea în Superligă.

Afla mai multe despre: raul opruţ 

viewscnt
Articole similare