Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica i s-a părut că l-a văzut pe Marius Şumudică la reunirea lotului Rapidului: ”Am crezut că era el, incredibil”. Ce jucător e ”vinovat” :) | VIDEO EXCLUSIV

Lui MM Stoica i s-a părut că l-a văzut pe Marius Şumudică la reunirea lotului Rapidului: ”Am crezut că era el, incredibil”. Ce jucător e ”vinovat” :) | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Luni, lotul Rapidului s-a reunit pentru a relua antrenamentele, urmând ca miercuri să plece în cantonament în Antalya. Când a văzut imaginile de la reunire, în studioul Orange Sport, MM Stoica l-a încurcat o clipă pe unul dintre fotbaliştii giuleşteni cu Marius Şumudică.

Pe 20 ianuarie, Superliga urmează să se reia, după pauza de iarnă, iar fotbaliştii Rapidului trebuie să fie cât mai pregătiţi, în contextul în care au perspective de a avea cel mai de succes sezon din ultimii ani.

Aflaţi pe locul al patrulea în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB şi Universitatea Craiova, ocupantele poziţiilor trei şi cinci, giuleştenii au şanse să prindă podiumul sau poate chiar să se lupte pentru titlu.

Doar şapte puncte o despart pe Rapid de liderul Farul, iar fanii giuleşteni visează că vor putea sărbători anul centenarului cu un prim titlu după 20 de ani.

Investiţiile lui Dan Şucu au adus clubul într-o nouă eră, iar acţionariatul i-a asigurat lui Adi Mutu şi un cantonament de iarnă în Antalya, pentru a pregăti echipa pentru reluarea campionatului.

”Briliantul” a recunoscut că lotul urmează să sufere câteva modificări, însă va rămâne, majoritar, acelaşi, în condiţiile în care nu mai puţin de 28 de jucători s-au prezentat la reunire.

Lui MM Stoica i s-a părut că l-a văzut pe Marius Şumudică la reunirea lotului Rapidului

Unul dintre aceştia a surprins prin noul look. Junior Morais (36 de ani) a urmat exemplul conaţionalilor de la Cupa Mondială şi şi-a vopsit părul blond.

Coechipierii săi au fost amuzaţi de noua frizură a brazilianului, iar MM Stoica a recunoscut că, pentru o clipă, l-a încurcat pe fundaşul brazilian cu Marius Şumudică.

S-a tuns ca Şumudică Morais. Am crezut că e Şumudică şi era Morais, incredibil”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

În ciuda vârstei sale avansate, Junior Morais a fost, din nou, unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din campionatul nostru.

Brazilianul a fost titular în 19 din cele 21 de partide disputate de Rapid în Superligă, fiind suspendat pentru celalte două, şi a marcat două goluri decisive pentru echipa sa, care le-au adus patru puncte giuleştenilor.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare