Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce vedetă de la Rapid a venit la vizita medicală cu maşina din imagine. Culoarea a atras toate privirile, dar are o explicaţie :)

Ce vedetă de la Rapid a venit la vizita medicală cu maşina din imagine. Culoarea a atras toate privirile, dar are o explicaţie :)

Rapid

Comentarii

O vedetă de la Rapid a atras toate privirile la vizita medicală, după ce a venit cu o maşină de culoare roz.

Jucătorii lui Adrian Mutu nu s-au bucurat de prea multă vacanţă. Rapidiştii s-au reunit luni, 2 ianuarie şi marţi dimineaţă au efectuat vizita medicală.

Alex Ioniţă a atras multe priviri, după ce a împrumutat maşina soţiei pentru a se prezenta la vizita medicală.

Alex Ioniţă a venit cu o maşină roz la vizita medicală

Marţi dimineaţă, jucătorii Rapidului s-au întâlnit la Institul Naţional de Medicină Sportivă, pentru vizita medicală. Tot la aceleaşi ore au fost programaţi şi cei de la Chindia Târgovişte.

Printre primii jucători care au ajuns la sediul INMS a fost Alex Ioniţă.

Vedeta Rapidului a atras imediat privirile. El a coborât dintr-un BMW de culoare roz, dar a avut o justificare: ”Este a soţiei”.

Claudiu Belu-Iordache abia aşteaptă să reînceapă campionatul

Claudiu Belu-Iordache susţine că s-a săturat de vacanţă şi că abia aşteaptă să reînceapă campionatul. Jucătorul în vârstă de 29 de ani spune că a dus dorul competiţiei.

”Am aşteptat să înceapă (n.r. meciurile din Liga 1), cel mai frumos e să fie campionat, să fie competiţie şi, na, ne bucurăm că începem campionatul mai repede

(n.r. 2023, anul în care Rapid sărbătoreşte centenarul) Da, e presiune, la Rapid e presiune întotdeauna, pentru că clubul te obligă, fanii te obligă şi e normal să fie presiune.

Încercăm să obţinem maximum din orice, păcat că am ieşit din Cupă şi nu ne-a mai rămas decât să intrăm în play-off, apoi vom vedea.

Ne obligă şi asta, dar asta cu centenarul e pentru suporteri, pentru club, pentru tot ce înseamnă Rapid. (Câţi suporteri ar ieşi dacă aţi lua titlul?) Ar ieşi toată România în stradă, normal, avem foarte mulţi suporteri şi i-am face foarte fericiţi”, a declarat Claudiu Belu-Iordache.

Prima etapă din acest an, din Liga 1, a fost programată pe 20 ianuarie. Meciurile din Liga 1 sunt live pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare