Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Zâmbitor, Gianni Infantino şi-a făcut selfie-uri chiar lângă sicriul lui Pele. Imagini controversate cu preşedintele FIFA

FOTO | Zâmbitor, Gianni Infantino şi-a făcut selfie-uri chiar lângă sicriul lui Pele. Imagini controversate cu preşedintele FIFAgalerie foto

Special

Comentarii

Gianni Infantino a fost surprins în timp ce-şi făcea zâmbitor selfie-uri chiar lângă sicriul legendarului Pele.

În ultima zi de priveghi, sicriul lui Pele a fost depus pe stadionul lui Santos FC, clubul pentru care a făcut istorie între 1956 şi 1975.

Personalităţi din toată lumea au venit să-şi ia adio de la cel considerat cel mai mare fotbalist din istorie. Printre ei, şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Gianni Infantino, selfie-uri lângă sicriul lui Pele

La priveghiul organizat pe stadionul lui Santos au venit zeci de mii de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu legendarului Pele.

Coada s-a întins pe câţiva kilometri în jurul stadionului şi oamenii au aşteptat ore în şir pentru a ajunge lângă sicriul depus pe arenă.

Printre cei care au venit să-şi ia rămas bun de la Pele a fost şi Gianni Infantino, preşedintele FIFA. El a intrat pe un culoar separat, destinat celebrităţilor, dar a fost recunoscut de mulţi dintre cei ajunşi lângă sicriu.

Primit de mulţi ca o vedetă, Gianni Infantino a fost solicitat la poze şi preşedintele FIFA a acceptat să facă selfie-uri chiar lângă sicriul lui Pele.

De multe ori zâmbitor, imaginea oferită de preşedintele FIFA a fost în contrast puternic cu solemnitatea momentului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MOMENTUL!

Gianni Infantino le-a recomandat ţărilor să aibă măcar un stadion cu numele lui Pele

În semn de omagiu, preşedintele FIFA a declarat că le-a recomandat ţărilor afiliate să denumească măcar o arenă importantă cu numele lui Pele, astfel încât legendarul fotbalist să nu fie niciodată uitat.

”Pele este etern, iar FIFA îi va aduce un omagiu Regelui! Am cerut tuturor federaţiilor din lume să se ţină un moment de reculegere în memoria lui, înaintea meciurilor.

Şi pot să spun acum că le vom cere celor 211 federaţii afiliate să redenumească un stadion, în memoria lui Pele.

În fiecare ţară trebuie să existe un stadion cu numele lui. Generaţiile viitoare trebuie să îşi amintească de Pele!”, a declarat Gianni Infantino.

Înmormântarea lui Pele are loc, marţi, de la ora locală 10.00 (ora 15.00 în România), doar în prezenţa familiei, după o procesiune care va trece şi prin faţa casei în care locuieşte mama fostului fotbalist, în vârstă de 100 de ani.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pele 

viewscnt
Articole similare