Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti s-a reunit cu 28 de fotbalişti sub comanda lui Mutu! Un jucător a făcut senzaţie cu noul look: "E nebun. Aduce puţin cu Richarlison" | VIDEO

Rapid Bucureşti s-a reunit cu 28 de fotbalişti sub comanda lui Mutu! Un jucător a făcut senzaţie cu noul look: "E nebun. Aduce puţin cu Richarlison" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Lotul echipei FC Rapid Bucureşti s-a reunit luni pentru a începe pregătirea în vederea noului sezon. Miercuri, Rapid va pleca în Antalya, pentru zece zile.

La reunirea care a avut loc la Baza Constructorul Mobexpert s-au prezentat 28 de jucători, sub conducerea antrenorului Adrian Mutu. Cei 28 de jucători au fost următorii:

  • Portari - Horaţiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu, Codruţ Sandu.
  • Fundaşi - Cristian Săpunaru, Dragoş Grigore, Paul Iacob, Cristian Ignat, Robert Bădescu, Claudiu Belu, Răzvan Onea, Junior Morais, Florin Ştefan.
  • Mijlocaşi - Alexandru Albu, Andrei Ciobanu, Ljuban Crepulja, Mattias Kait, Alexandru Crivac, Valentin Costache, Xian Emmers, Antonio Sefer, Ştefan Pănoiu, Gabriel Gheorghe, Alexandru Ioniţă II. 
  • Atacanţi - Marko Dugandzic, Kevin Luckassen, Alexandru Stan. Mijlocaşul Jayson Papeau, care este în continuare accidentat, a fost prezent la reunire. 

Fundaşul stânga Junior Morais şi-a surprins colegii la reunire cu noul look. Apărătorul lateral s-a vopsit blond, iar colegii i-au comentat alegerea. 

"Văzusem pe reţele de socializare că s-a vopsit. E nebun. S-a vopsit, dar cred că-i stă destul de bine", a remarcat Alex Ioniţă, care a fost completat de Alexandru Albu: "Aduce puţin cu Richarlison"

"Clar ne dorim să prindem play-off-ul şi suntem la una, două victorii distanţă, după care să ne clasăm pe un loc cât mai bun, dacă avem şanse, clar să ne batem la titlu.

Am rămas în Bucureşti în mini vacanţă, dar foarte plăcută alături de familie. Nu mai am probleme cu greutatea de vreo doi ani, deci nu mi a fost teamă  

Sper să fie gazonul gata şi să revenim acasă (n.r. - pe Stadionul Rapid-Giuleşti), pentru că mi se pare cea mai frumoasă atmosferă din România.

Ne-am reunit primii şi sper să terminăm primii", a spus Alex Ioniţă.  

Afla mai multe despre: junior morais blondjunior moraisrapid bucurestireunire rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare