Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El a zis bine. Nici eu nu mi-aş fi dat şanse”. A fost îndepărtat de la CFR Cluj, dar nu dă vina pe Dan Petrescu: ”Perioada, scurtă şi fără reuşite, a fost una benefică” | EXCLUSIV

”El a zis bine. Nici eu nu mi-aş fi dat şanse”. A fost îndepărtat de la CFR Cluj, dar nu dă vina pe Dan Petrescu: ”Perioada, scurtă şi fără reuşite, a fost una benefică” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Prin curtea campioanei CFR Cluj trec an de an o multitudine de jucători, dar doar o parte redusă dintre ei sunt cooptaţi pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu este însă şi cazul lui Daniel Paraschiv, care a părăsit gruparea ardeleană definitiv în vara anului trecut.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a ajuns la CFR Cluj în iulie 2021, când a fost adus de la gruparea de divizie secundă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Dar nu a fost păstrat prea mult timp în lot. A fost împrumutat imediat la FC Voluntari, unde a stat jumătate de sezon.

Revenit în Gruia, jucătorul a fost din nou cedat temporar în luna ianuarie a anului trecut la FC Hermannstadt, formaţie pe atunci în Liga 2, dar a reuşit promovarea în Superligă.

Datorită acestei reuşite, sibienii au decis să-l achiziţioneze definitiv, iar conducerea lui CFR Cluj nu s-a opus mutării.

Devenit în totalitate jucătorul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv pur şi simplu a explodat în acest sezon al Superligii. 

A ajuns cel mai bun marcator român, la egalitate cu Alibec, cu nouă goluri, a debutat cu gol la echipa naţională a României şi a devenit una dintre poveştile de succes ale anului 2022 în fotbalul românesc.

Daniel Paraschiv, despre experienţa de la CFR Cluj: ”Perioada, scurtă şi fără reuşite, a fost una benefică” | EXCLUSIV

Despre perioada petrecută la CFR Cluj, acolo unde s-a aflat sub contract timp de un an, internaţionalul român a explicat că a învăţat multe lucruri, în special de la Ciprian Deac.

”Cel mai mult la CFR am încercat şi am învăţat să am o etică adecvată pentru că l-am văzut pe Deac cum se antrena şi am înţeles care e diferenţa între un jucător mediu şi un jucător de top.

Asta am încercat să implementez în viaţa mea, în stilul meu de antrenament. Până şi perioada de la CFR, scurtă şi fără reuşite, a fost una benefică pentru dezvoltarea mea”,  a declarat Paraschiv, pentru Orange Sport.

Referitor la antrenorul Dan Petrescu, atacantul lui Hermannstadt înţelege motivele pentru care nu a fost păstrat în lotul campioanei.

”Eu am plecat de când era Şumudică antrenor. Petrescu... el a zis bine faptul că nu m-a avut la antrenamente, probabil nici eu nu mi-aş fi dat şanse, venind de la Liga 2, şase goluri în 12 meciuri.

Probabil nu mă comparam cu ceilalţi atacanţi de la CFR. Mă bucur că am apărut şi eu pe radarul Superligii”, a adăugat atacantul în vărstă de 23 de ani.

  

Afla mai multe despre: daniel paraschivcfr clujhermannstadt 

viewscnt
Articole similare