Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun marcator român din Superligă, la egalitate cu Alibec, nimicit după un an excepţional: "Degeaba muncesc zilnic, degeaba alerg până mi se face rău" | EXCLUSIV

Cel mai bun marcator român din Superligă, la egalitate cu Alibec, nimicit după un an excepţional: "Degeaba muncesc zilnic, degeaba alerg până mi se face rău" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Superliga nu s-a închis odată cu ultimul meci din acest an. FRF a hotărât o depunctare drastică pentru Hermannstadt, iar vestea a picat ca un trăsnet inclusiv în vestiarul sibienilor. Într-un interviu acordat Orange Sport, Daniel Paraschiv (23 de ani) a vorbit despre 2022, pe care-l consideră un an excepţional, dar şi despre cum s-a încheiat acesta.

Interviu cu Daniel Paraschiv: "2022, excepţional. Depunctarea m-a destabilizat puţin"

Clasamentul Superligii s-a modificat la câteva zile după ultimul meci din acest an. Hermannstadt a oferit explicaţii, după ce a fost depunctată şi a ajuns până pe locul nouă în clasament, deşi pe teren a încheiat pe locul al şaselea, de play-off. 

La parcursul bun din acest sezon al echipei antrenate de Marius Măldărăşanu a contribuit din plin Daniel Paraschiv, care cu cele nouă goluri e cel mai bun marcator român din Superligă, la egalitate cu Denis Alibec şi cu croatul Marko Dugandzic. Golgheterul în acest moment e italianul Andrea Compagno, cu 13 reuşite. 

"(n.r. - 2022) Într-un cuvânt, excepţional! Am început cu o dezamăgire, că am plecat de la Liga 1 la a doua, însă am reuşit să promovăm la Sibiu şi iată să terminăm în play-off, chiar dacă ulterior am fost depunctaţi. Eu şi colegii mei suntem foarte mândri de ce am realizat anul ăsta.

E o normalitate să nu fii plătit în fotbalul românesc, însă e foarte greu să mergi la muncă şi mai apoi să nu poţi să culegi roadele, că până la urmă de asta te duci  la muncă. Pe lângă satisfacţii pe plan profesional, mai trebuie să aduci şi bani. Mai ales cei cu familii acasă trebuie să fie bărbaţi în casă şi, din păcate, a fost o perioadă foarte grea pentru noi", a declarat Daniel Paraschiv pentru Orange Sport. 

Daniel Paraschiv, despre depunctare: "Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău"

Deşi fotbaliştii lui Hermannstadt sperau că restanţele salariale din prima parte a sezonului au fost ultimele veşti rele, depunctarea a lovit.

"M-a întristat foarte tare, am primit un telefon din club şi am aflat această vest. Nu-mi venea să cred, însă sincer nu ştiu care au fost cauzele, pentru că nu ne-a explicat nimeni mare lucru. Dar da, e foarte frustrant după 10 zile în care le-am bătut pe Farul şi CFR să vină această depunctare.

A fost un şoc pentru noi, mai ales că au fost destule puncte. În general, prima depunctare era de două, trei puncte, la noi a venit cu nouă puncte dintr-un foc. Pot să spun că pe mine m-a destabilizat puţin", a mai spus proaspăt intratul în circuitul naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. 

"Am terminat pe locul şase şi acum, când mă uit în clasament, suntem pe nouă sau pe 10, cu şanse foarte mici să ne mai luptăm la play-off.

Degeaba muncesc în fiecare zi, degeaba alerg până mi se face rău. Am fost pe teren foarte mult timp, am fost utilizat şi în Liga 2, şi în Liga 1 şi am reuşit să-mi arăt calităţile, pentru că ştiam oarecum ce pot", a adăugat atacantul lui Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: daniel paraschivdaniel paraschiv hermannstadthermannstadthermannstadt depunctare 

viewscnt
Articole similare