Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic nu vrea să dea uitării ce a păţit în Australia: ”Este ceva ce nu am mai trăit!”

Djokovic nu vrea să dea uitării ce a păţit în Australia: ”Este ceva ce nu am mai trăit!”

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovic, care a revenit în Australia la aproape un an după ce a fost expulzat pentru că nu este vaccinat împotriva coronavirusului, a declarat, joi, că îi rămâne întipărit în minte ce i s-a întâmplat, însă trebuie să depăşească momentul.

Djokovic nu uită ce i s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, dar merge înainte: ”Revenirea mea în Australia arată ce simt pentru această ţară şi cum mă simt jucând aici!”

“Nu se poate uita ce s-a întâmplat, este ceva ce rămâne întipărit în minte. Rămâne pentru restul vieţii. Este ceva ce nu am mai trăit şi sper să nu mai trăiesc aşa ceva, însă este o experienţă de viaţă valoroasă pentru mine. Însă trebuie să merg înainte şi revenirea mea în Australia arată ce simt eu pentru această ţară şi cum mă simt jucând aici”, a afirmat Djokovic.

“Ce s-a întâmplat în urmă cu 12 luni nu a fost uşor de digerat o vreme, dar în acelaşi timp trebuia să trec peste. Vin cu emoţii pozitive şi abia aştept să joc. Este grand slamul meu preferat”, a mai spus Djokovic, care va participa la Adelaide International, iar apoi la Australian Open.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Din luna iulie, Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare, iar în noiembrie interdicţia de acces în Australia în cazul lui Djokovici a fost ridicată.

Afla mai multe despre: djokovic-australia-tenis 

viewscnt
Articole similare