Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă pierdere pentru naţionala României! Ce au anunţat jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport: ”A ales să joace pentru Italia!”

O nouă pierdere pentru naţionala României! Ce au anunţat jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport: ”A ales să joace pentru Italia!”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Coubiş, fundaş central legitimat la AC Milan, ar fi luat o decizie care cu siguranţă nu va fi pe placul lui Edi Iordănescu.

Andrei Coubiş a intrat în atenţia lui Roberto Mancini şi chiar a fost chemat într-un cantonamentul organizat de naţionala Italiei în luna decembrie. 

Chiar dacă înainte de Crăciun, Răzvan Burleanu a precizat că părinţii fotbalistului îşi doresc ca fiul lor să reprezinte România, însă jurnaliştii italieni au făcut un anunţ surprinzător.

Coubiş este căpitanul echipei de tineret a celor de la AC Milan. El are meciuri pentru România U19, U20 şi U21.

Cu toate acestea, el ar fi decis să joace pentru Italia la seniori. Anunţul a făcut chiar de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

”A ales să joace pentru Italia!”

”Atât de promiţător încât este dorit de două naţionale. Andrei Coubiş este căpitanul echipei Primavera a Milanului, are 19 ani, conduce apărarea şi poate alege între două echipe naţionale, Italia şi România. Părinţii săi sunt din Bucureşti, dar el s-a născut şi a crescut la Milano. 

După câteva prezenţe la Under 19 şi Under 20, jucătorul a mers direct la Federaţia Italiană pentru a vorbi despre viitorul său la Squadra Azzurra. Edward Iordănescu, selecţionerul României, s-a resemnat”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: românia-andrei coubiş-frf 

viewscnt
Articole similare