Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, transfer uriaş în străinătate! Şi-a scurtat vacanţa şi pleacă să semneze cu o fostă campioană din Europa: "Cluburile s-au înţeles"

CFR, transfer uriaş în străinătate! Şi-a scurtat vacanţa şi pleacă să semneze cu o fostă campioană din Europa: "Cluburile s-au înţeles"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este pe cale să facă primul transfer important al iernii, în străinătate. Presa ghaneză anunţă că atacantul lui Dan Petrescu va fi jucătorul unei foste campioane din Europa, din 2023, iar jurnaliştii au oferit primele detalii.

CFR Cluj transferă la Slavia Praga

Se pare că CFR Cluj le-a luat faţa celor de la FCSB, care încă aşteaptă oferta corectă pentru Adrian Şut şi Malcom Edjouma

Ghanasoccernet.com, aceeaşi publicaţie care a anunţat transferul lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj, în martie, a dezvăluit că atacantul e aproape de o nouă mutare în Europa. 

Jurnaliştii ghanezi susţin că CFR Cluj s-a înţeles cu Slavia Praga asupra transferului lui Emmanuel Yeboah (19 ani)

Aflat în vacanţă în ţara natală, ghanezul care a impresionat la CFR Cluj şi-a scurtat perioada liberă şi se pregăteşte să plece în Cehia, pentru a-şi pune semnătura pe contractul cu Slavia Praga. 

"Poreclit '99 de idei', datorită dexterităţii şi inteligenţei sale, el a avut o ascensiune fulgerătoare la CFR Cluj, iar acum e pe cale să fie protagonistul unui transfer major", mai scrie sursa citată despre transferul lui Yeboah la Slavia Praga, fosta adversară a lui CFR Cluj din acest sezon de Conference League şi ultima dată campioană a Cehiei în 2021. 

  • 29 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj. 
  • 800.000 de euro e cota africanului, conform Transfermarkt.de.

În noiembrie, preşedintele lui CFR Cluj a confirmat că anumiţi fotbalişti ai campioanei României sunt monitorizaţi din străinătate. 

"Sunt discuţii. Dar nu vom transfera sub orice formă şi la orice preţ. Yeboah este unul dintre jucătorii urmăriţi de cluburi importante", spunea Cristi Balaj în noiembrie, după ce a confirmat, cu o lună înainte, că Slavia Praga s-a interesat de tânărul vârf african

"Yeboah este un exemplu. Cei de la Slavia Praga ştiau de el, au zis că sunt interesaţi, că îl urmăresc", transmitea conducătorul din Gruia. 

FOTO: Emmanuel Yeboah. Sursa: Ghanasoccernet.com.

Emmanuel Yeboah, adus în România după modelul Lacina Traore

În martie, Yeboah a sosit la CFR Cluj de la Young Apostles FC, formaţie din liga secundă din Ghana, pentru a evolua la echipa a doua a ardelenilor. 

Jucătorul de 19 ani a marcat 10 goluri şi a oferit 4 pase de goluri în 16 meciuri în ultimul sezon petrecut în ţara natală. În 8 din cele 16 meciuri disputate a câştigat titlul de jucătorul meciului.

Transferul lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj a semănat cu cel al lui Lacina Traore din vara anului 2008. Atunci, ivorianul a fost transferat la 18 ani pentru suma de 50.000 de euro, de la Stade d'Abidjan, iar în iarna anului 2011 CFR Cluj l-a vândut cu şase milioane de euro, la Kuban Krasnodar. 

Afla mai multe despre: emmanuel yeboahemmanuel yeboah cfr clujcfr clujtransfer cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare