Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Şut, iar acum el. Un nou TUN dat de Becali. Pleacă de la FCSB şi semnează într-un campionat de TOP din Europa

Adrian Şut, iar acum el. Un nou TUN dat de Becali. Pleacă de la FCSB şi semnează într-un campionat de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor, iar Gigi Becali negociază intens pentru vânzarea celor mai în formă fotbalişti din lotul roş-albaştrilor.

Adrian Şut este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, fiind pe urmele sale, însă Gigi Becali este dispus să-şi mai vândă un alt mijlocaş central. Conform site-ului lesviolets.com, Toulouse este pregătită să achite suma de 1,5 milioane de euro pentru Malcom Edjouma.

"În vară, Becali a cerut cinci milioane de euro, sumă care reprezenta clauza de reziliere a fotbalistului. Damien Comolli, preşedintele clubului francez, nu a putut oferi această sumă, aşa că mutarea a picat.

Edjouma a continut să impresioneze în campionat şi în Conference League, unde le-a înfruntat pe West Ham şi pe Anderlecht.

Curtat în această iarnă şi de Schalke 04, Edjouma a primit o ofertă de un milion de euro de la MOL Fehervar. Becali a cerut 1,5 milioane de euro, iar acum pare că maghiarii au oprit negocierile şi s-au îndreptat către Tobias Christensen.

În aceste condiţii, va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaş în iarnă?" , notează sursa citată.

Venit la FCSB, de la FC Botoşani, în luna februarie, în schimbul sumei de 330 de mii de euro, Malcom Edjouma are parte de un sezon foarte bun în tricoul vicecampioanei României. Mijlocaşul francez a marcat 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru FCSB, în actuala stagiune, în toate competiţiile.

  • 1,2 milioane de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Toulouse este pe locul 12 în Ligue 1, cu 16 puncte obţinute în cele 15 etape disputate

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare