Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima lovitură dată de PSG în această iarnă! Jucătorul a semnat prelungirea contractului pe doi ani: ”Povestea mea va continua aici!”

OFICIAL | Prima lovitură dată de PSG în această iarnă! Jucătorul a semnat prelungirea contractului pe doi ani: ”Povestea mea va continua aici!”

PSG

Comentarii

PSG a oficializat prelungirea contractului unui jucător care a fost exponenţial în ultimii ani.

PSG a dat prima lovitură a iernii. Clubul a ajuns la un acord cu unul dintre oamenii de bază de la echipă. 

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat că fotbalistul Marco Verratti şi-a prelungit contractul cu două sezoane. Noul acord este valabil până în 30 iunie 2026.

“Este o mândrie imensă să îmi prelungesc contractul cu PSG. Sunt peste zece ani de când am venit la Paris, în acest oraş pe care îl consider a doua mea casă. Am primit mereu multă susţinere din partea clubului şi a suporterilor şi sunt recunoscător.

Era evident pentru mine că povestea mea va continua aici. Sper să mai câştig multe trofee în tricoul roşu şi albastru”, a declarat Verratti.

Italianul în vârstă de 30 de ani este legitimat la Paris Saint-Germain din iulie 2012.

Prima despărţire anunţată de PSG în această iarnă! Francezii au renunţat la omul care se afla la club de 12 ani

Marţi, PSG a confirmat oficial despărţirea de directorul general delegat Jean-Claude Blanc, care urmează să plece de la Paris în 2023, după 12 sezoane la club.

Directorul general delegat al Paris Saint-Germain, Jean-Claude Blanc, va părăsi clubul în 2023, după 12 sezoane petrecute la gruparea franceză.

“În cadrul transformării continue a PSG pe teren şi în afara terenului, Jean-Claude Blanc se va despărţi călduros de club pentru a urma o nouă provocare profesională în 2023”, se arată într-un comunicat al PSG.

Potrivit L’Equipe, Blanc se va alătura grupului Ineos, care controlează, între altele, OGC Nice. Înainte de venirea la PSG, Jean-Claude Blanc a făcut parte din conducerea clubului Juventus Torino, în perioada 2006-2011.

Afla mai multe despre: psg-verratti-franţa 

viewscnt
Articole similare