Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul care s-a băgat peste Basarab Panduru când era antrenor: ”I-am spus să stea el pe bancă! După nu s-a mai întâmplat!” | EXCLUSIV

Patronul care s-a băgat peste Basarab Panduru când era antrenor: ”I-am spus să stea el pe bancă! După nu s-a mai întâmplat!”  | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit în direct la Orange Sport despre un episod de pe vremea când era antrenor.

În Liga 1, este recunoscut faptul că patronii echipelor intervin peste antrenori la echipă. Cel mai cunoscut caz este cel al lui Gigi Becali. Omul cu banii de la FCSB a recunoscut public că intervine peste tehnicieni, cere schimbări şi impune anumiţi fotbalişti în primul 11. 

Mai nou, în presă au apărut zvonuri că şi Mihai Rotaru ar interveni peste antrenori la Craiova. În trecut, Victor Piţurcă a recunoscut acest lucru, iar această idee s-a conturat după plecarea lui Rădoi din Bănie, care ar fi fost ”sabotat” de jucători. 

În studioul Orange Sport, au fost prezenţi Nicolae Dică şi Basarab Panduru. S-a dezbătut problema interevenţiei patronului peste antrenor la echipa de club, moment în care Basarab Panduru şi-a amintit o întâmplare de când stătea pe bancă. 

El a dezvăluit că un patron de club a încercat să îi impună anumiţi jucători. Expertul Orange Sport nu a dorit să dezvăluie numele echipei sau patronului. 

”I-am spus să stea el pe bancă! După nu s-a mai întâmplat!”

”Eu am avut o stituaţie. Nu mai ştiu cât am antrenat... 60-70 de meciuri. Ceva de genul ăsta. În diferiţi ani. Eu am avut o situaţie din asta. M-am întâlnit şi trebuia să joc un meci. Nu voiam să mă întâlnesc. 

Aşa sunt eu. Înainte de meci, nu vreau să văd pe nimeni. Eu voiam să fiu cu ale mele. Nu aveam treabă, aveam nişte lucruri ale mele. Vine după mine patronul şi am simţit că ceva nu e în regulă. 

A venit la mine şi m-a întrebat cum joc. După a zis <<NU>>, că trebuie să îl bag pe altul. Îi zic: <<Bă, foarte bine. Trebuie celălalt? Eu nu mai stau pe bancă, mă duc acăsă, îl bagi tu pe celălalt şi stai tu pe bancă. Faci cum vrei>>

Până la urmă, a făcut cum am crezut eu că e bine. Eu îţi spun cum a fost acum. Ulterior nu s-a mai întâmplat”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

În cariera de antrenor, Basarab Panduru le-a pregătit pe Poli Timişoara, Farul Constanţa, FC Vaslui şi Progresul. 

Afla mai multe despre: panduru-orange sport-fotbal intern 

viewscnt
Articole similare