Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Se pregăteşte deja revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: ”Nu a mai fost echipa în Europa, vin să o duc eu din nou” :)

VIDEO EXCLUSIV | Se pregăteşte deja revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: ”Nu a mai fost echipa în Europa, vin să o duc eu din nou” :)

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Nicolae Dică şi Basarab Panduru s-au amuzat pe seama unei potenţiale reveniri la FCSB a tehnicianului, după ce Victor Piţurcă a afirmat că acesta nu a vrut să se întoarcă nici acum câteva luni, când şi-a început al doilea mandat.

Nicolae Dică a revenit la FCSB la începutul acestui sezon, după ”divorţul” de Toni Petrea, şi a reuşit să îşi atingă primul obiectiv pe banca tehnică a echipei sale de suflet, calificarea în grupele Conference League.

Însă, după nici măcar patru luni, tehnicianul decidea deja că a venit momentul să îşi părăsească postul, dându-şi demisia după înfrângerea cu U Cluj, în urma căreia a fost criticat dur de Gigi Becali.

Un scandal a ”erupt” între cele două părţi, scandal care nu a luat-o încă pe deplin sfârşit, iar Nicolae Dică a recunsocut, în direct la Orange Sport, că nu ia în calcul să revină la club.

Totuşi, Basarab Panduru, aflat în studio alături de acesta, a glumit că, peste câţiva ani, după ce FCSB ar urma să nu se mai califice în cupele europene, Nicolae Dică se va întoarce la echipă pentru a o duce iar în Europa. :)

Se pregăteşte deja revenirea lui Nicolae Dică la FCSB :)

Nicolae Dică:

M-am dus la FCSB pentru că îmi doream enorm să duc echipa în Europa, nu mai fusese de cinci ani în Europa, a fost eliminată de ăia, ăia, ăia, din ţările de nu ştia nimeni de fotbalul respectiv.

Am zis ok, mă duc, când nu a mai fost ok, am plecat.

Basarab Panduru:

Atunci, înţeleg aşa, că anul următor nu ar veni, pentru că echipa a fost deja calificată, dar după trei-patru ani în care va fi eliminată de din ăştia, din ţări necunoscute... atunci ar veni cu aceeaşi poveste.

<<Acum, FCSB nu a mai fost de mult, stai puţin că nu am vrut, dar FCSB nu a fost de mult într-o cupă, eu o să fiu din nou ăla care o să o ducă, cum am dus-o şi atunci şi atunci>>.

<<Vin eu acum să o calific iar>>. Ei, vezi, ai veni aşa în situaţia asta?

Nicolae Dică:

Nu mai, nu mai...

Basarab Panduru:

Nu? 2027, atunci...

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare