Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, critici pentru antrenorul din Superligă care a permis să fie înlăturat de la fosta echipă: ”Trebuia să îţi vezi de treabă” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, critici pentru antrenorul din Superligă care a permis să fie înlăturat de la fosta echipă: ”Trebuia să îţi vezi de treabă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru l-a criticat pe Laszlo Balint (43 de ani), după ce antrenorul a dezvăluit că avea o clauză în contract la Universitatea Craiova care i-ar fi permis să continue în Bănie până pe 14 noiembrie cel puţin.

Instalat pe banca tehnică a Universităţii Craiova la începutul acestui sezon, Laszlo Balint primea prima şansă de a antrena una dintre echipele importante ale campionatului nostru.

Tânărul tehnician reuşise o treabă bună la UTA Arad, însă se afla la prima experienţă la un club aflat la un astfel de nivel, iar acest lucru a fost evident încă de la început.

Până la urmă, după doar şapte meciuri, Laszlo Balint a fost de acord să semneze rezilierea contractului şi, oficial, şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova.

Doar că antrenorul nu era obligat să plece. Într-un interviu cu Orange Sport, acesta a dezvăluit că avea o clauză în contract care îl putea ţine la club până pe 14 noiembrie.

 ”Trebuia să îţi vezi de treabă”

Singura instanţă în care oltenii puteau denunţa unilateral contractul, adică să încheie socoteliile fără acordul tehnicianului şi fără să achite nimic, era dacă echipa se afla la mai mult de nouă puncte de primul loc, când se lua pauza pentru Cupa Mondială, pe 14 noiembrie.

În acest context, Basarab Panduru l-a criticat pe acesta pentru faptul că a permis să fie înlăturat, când ar fi trebuit pur şi simplu să îşi continue treaba la noua echipă.

Şi la el sunt nişte lucruri... vine şi ne spune că <<din prima zi am simţit că nu ştiu ce>>, păi, stai puţin, ce treabă aveai? Ai ştiut unde te duci.

<<Am ştiut unde mă duc, dar din prima zi am simţit că nu sunt dorit>> sau ceva de genul ăsta. Păi, tu nu aveai nicio treabă.

Trebuia să îţi vezi de treaba ta până pe 14 noiembrie, vedeai la câte puncte eşti de primul loc şi vedeai dacă te puteau da afară sau nu”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Între timp, Laszlo Balint a revenit la UTA Arad, la doar nouă luni după ce părăsise echipa.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare