Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, aşteptată la Bucureşti pentru un meci amical cu FCSB! Anunţ bombă: ”Avem un partener foarte puternic”. Când ar urma să aibă loc duelul

Barcelona, aşteptată la Bucureşti pentru un meci amical cu FCSB! Anunţ bombă: ”Avem un partener foarte puternic”. Când ar urma să aibă loc duelul

FCSB

Comentarii

Adrian Thiess, omul din spatele ”tringhiularului” dintre Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina şi care a adus-o pe Barcelona la Bucureşti în 2012, pentru un meci amical cu Dinamo, a dezvăluit că plănuieşte să organizeze un nou turneu în Capitală, în care catalanii să o înfrunte pe FCSB.

Adrian Thiess, un cunoscut om de afaceri din România şi consultant politic al AUR, este persoana din spatele ”triunghiularului” care tocmai a avut loc, între Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina.

Thiess este de asemenea omul care a oraganizat meciului amical dintre Dinamo şi Barcelona, din 2012, având o firmă care se ocupă de astfel de evenimente, atât în ţară, cât şi în afară.

Omul de afaceri plănuieşte un nou turneu amical la Bucureşti şi are ambiţii foarte mari: Thiess speră că o poate aduce pe Barcelona în Capitală, pentru a o înfrunta pe FCSB.

Acesta a dezvăluit că evenimentul plănuit ar urma să aibă loc în vara lui 2023, în perioada iulie-august, atât timp cât ”lucrurile vor decurge bine”.

Barcelona, aşteptată la Bucureşti pentru un meci amical cu FCSB

Eu sper să mai organizăm astfel de turnee şi avem şi un partener foarte puternic în Superbet, care a venit spre noi cu ideea de a avea această continuitate.

E o serie practic pe care putem să o facem şi în alte ţări. Sper ca la anul, în perioada verii, o să avem din nou un turneu în iulie-august, dacă lucrurile vor decurge bine.

Vrem tot cu o altă echipă românească şi de ce nu, chiar FCSB. Ne-am dori să aducem din nou Barcelona. Şi atunci cu Dinamo, Steaua (n.r. FCSB) a fost prima opţiune.

Când e vorba de organizarea unui astfel de eveniment se fac calculele: costuri şi venituri. Nu putem să plecăm de la ideea că facem accesul gratis. Nicăieri pe planeta asta nu se poate.

Au fost scouteri de la nişte cluburi foarte interesante, din Serie A, Premier League, echipe puternice care au fost prezente la Bucureşti. A fost o emulaţie.

Aici nu e vorba doar de un meci amical, ci e un eveniment amplu. Cred că poate fi o reţetă frumoasă la care să avem continuitate şi în anii următori.

Ca o chestiune de cancan, pot să vă spun că atunci când am transmis preţurile iniţiale partenerilor noştri din Germania, ei pur şi simplu au replicat: «Voi oferiţi două meciuri cu echipe din Champions League la 10 euro?! Aţi înnebunit la cap? Jigniţi echipele astea două!».

Borussia Dortmund şi Fiorentina vin să joace câte două meciuri în afara ţării lor, zbor de două ore şi ceva, în decembrie, la Bucureşti şi voi vindeţi biletul cu 10 euro?

Păi e ceva incredibil! Nu se poate! Asta a fost reacţia. Păi dacă stai acasă şi urmăreşti meciul, te costă mai mult de 25 de lei!

Am organizat la Dinamo Dresda un meci cu PSG. S-au vândut toate biletele în 24 de ore. Ştim cu toţii ce reputaţie au suporterii de la Dresda.

Cu toate astea, în minutul 18, când a marcat Mbappe, s-au ridicat toţi în picioare şi au început să aplaude. Nu putem să fim şi noi aşa?”, a declarat Adrian Thiess, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare