Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali s-a uitat la un meci şi a decis cine va fi antrenorul FCSB-ului pentru restul sezonului: ”L-a convins”

EXCLUSIV | Gigi Becali s-a uitat la un meci şi a decis cine va fi antrenorul FCSB-ului pentru restul sezonului: ”L-a convins”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a povestit cum s-a decis Gigi Becali cine să o antreneze pe FCSB pentru restul sezonului.

Gigi Becali a decis să-i acorde încredere lui Mihai Pintilii după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, imediat după eşecul cu 2-1 în faţa Universităţii Cluj.

De atunci, FCSB a reuşit şase victorii şi o singură înfrângere (0-1 cu CFR Cluj), şi a intrat din nou în calculele pentru titlu.

Cum s-a decis Gigi Becali cine va fi noul antrenor

Plecarea lui Nicolae Dică i-a determinat pe şefii FCSB-ului să înceapă căutările pentru un nou antrenor. Pe lista finală au rămas atunci două nume: Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu.

În cele din urmă, Liviu Ciobotariu a decis să continue la FC Voluntari. Însă, cu această ocazie, a apărut o soluţie surprinzătoare.

Cu Mihai Pintilii antrenor interimar, FCSB a jucat foarte bine în derby-ul cu Rapid, pe care l-a câştigat cu 3-1.

Meme Stoica susţine că acela a fost momentul în care Gigi Becali a avut o revelaţie şi a spus că nu are nevoie de un alt antrenor. Ulterior, l-a convins şi pe Mihai Pintilii să accepte rolul de antrenor principal:

”După meciul cu Rapid erau două săptămâni de pauză - echipa naţională. Şi eu i-am spus lui Gigi că n-are niciun sens să vorbeşti cu niciun antrenor, că nimeni nu-ţi vine acum.

E meciul cu West Ham, care s-ar putea să ne dea cu terenul în cap şi meciul cu Rapid unde, de ce să nu recunoaştem, la situaţia în care eram noi atunci Rapid era favorită.

Şi atunci Gigi a zis: ”bun, ok, mergem aşa cu ce avem şi după aia vedem ce şi cum”. Şi prestaţia echipei din meciul cu Rapidul l-a convins pe Gigi că n-avem nevoie să aducem un antrenor, care să vină cu filosofia lui, cu staff-ul lui, habar n-am, nu era momentul atunci”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

Între timp, cum Mihai Pintilii nu avea licenţa PRO, în staff-ul FCSB-ului a fost adus şi Leo Strizu, care figurează în acte ca antrenor principal.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare