Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un afacerist din Austria vrea să preia o mare echipă din Liga 1: ”Am ceva bani puşi deoparte”. Unde vrea să investească

Un afacerist din Austria vrea să preia o mare echipă din Liga 1: ”Am ceva bani puşi deoparte”. Unde vrea să investeascăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un om de afaceri român stabilit în Austria vrea să preia una dintre cele mai titrate echipe din Liga 1.

La UTA Arad se discută din nou despre preluarea clubului de către un alt investitor. În vară au fost negocieri cu un grup de oameni de afaceri condus de Simion Apreutese, dar aceştia n-au ajuns la un acord cu actualul patron, Alexandru Meszar.

O speranţă pentru suporterii arădeni vine din Austria. Un afacerist român stabilit acolo spune că a trimis o scrisoare de intenţie pentru a prelua UTA.

Cine este afaceristul stabilit în Austria care vrea să o preia pe UTA Arad

La UTA, situaţia este destul de complicată. Suporterii sunt nemulţumiţi de cei care conduc echipa şi îşi doresc alţi investitori, însă până acum n-au avut prea mult succes.

Situaţia s-ar fi putut schimba în vară, când oamenii de afaceri Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada şi Rudolf Vizental au negociat preluarea clubului, dar discuţiile nu s-au încheiat cu succes.

Potrivit sportarad.ro, oferta făcută de Simion Apreutese&Co este în continuare valabilă, dar nu este pe placul lui Alexandru Meszar.

Între timp, un alt om de afaceri şi-a manifestat intenţia să preia clubul. Nicolae Bara, cel care a condus-o pe UTA în perioada 2006-2008, a recunoscut că a trimis o scrisoare de intenţie.

Nicolae Bara s-a stabilit între timp în Austria, dar a rămas un mare suporter al lui UTA Arad şi, de asemenea, a păstrat o relaţie bună cu suporterii.

”Da, e adevărat, am înaintat o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail a clubului UTA şi am şi discutat la telefon cu domnul Meszar.

Nu-l cunosc personal, nici dânsul nu cred că mă cunoaşte, am stabilit să ne auzim şi, probabil, să ne vedem faţă în faţă în luna ianuarie, după ce echipa pleacă în cantonament şi e şi dânsul mai liber”, a recunoscut Nicolae Bara pentru sportarad.ro.

Nicolae Bare, despre preluarea UTA-ei: ”Nu ştiu ce va ieşit”

Nicolae Bara spune că va reveni în România din Austria în luna ianuarie şi atunci ar urma să aibă loc şi discuţiile pentru preluarea UTA-ei.

Omul de afaceri susţine că discuţiile sunt preliminare, încă n-au intrat în detalii, dar subliniază că intenţia lui este cât se poate de serioasă:

”Aşa mi-am făcut şi eu programul, să vin în România cam pe atunci, în rest nu ştiu ce să vă spun. Nu am niciun fel de scenariu, nu am pus vreo condiţie pentru a merge mai departe cu discuţiile, nu aş vrea ca numele meu să fie legat neapărat de mari investiţii la club, poate aş putea ajuta şi în alt fel.

Dar da, mai am şi ceva bani puşi deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenţie de a mea. Nu ştiu ce va ieşi, dacă va ieşi ceva, aşa am simţit să fac, să trimit acea scrisoare de intenţie şi asta am făcut.

Cine mă cunoaşte, ştie că nu vreau reclamă sau imagine, chiar nu am dorit ca despre acest gest al meu să se afle atât de repede în spaţiul public”, a mai spus Nicolae Bara.

Cu 6 titluri şi două cupe în palmares, UTA Arad este una dintre echipele mari din România. Ultimul titlu l-a câştigat însă în 1970 şi cei de la UTA tot speră că vor ajunge din nou să se bată pentru primele locuri.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare