Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat”. Încă un fotbalist promiţător din Superligă, mustrat de Basarab Panduru: ”Baţi pasul pe loc” | EXCLUSIV

”S-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat”. Încă un fotbalist promiţător din Superligă, mustrat de Basarab Panduru: ”Baţi pasul pe loc” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022 şi a avut cuvinte grele pentru câţiva jucători promiţători, de la care avea aşteptări mai mari. După ce l-a avertizat pe Valentin Ţicu, expertul a mai mustrat un fotbalist.

În ultimele ediţii ale campionatului nostru, tot mai mulţi jucători ajunşi pe final de carieră au început să se remarce, mulţi dintre care nu mai au calităţile necesare pentru a evolua la un astfel de nivel.

Jucători precum Vinicius, Gabi Tamaş, Cristi Săpunaru sau Mario Camora au continuat să fie printre cei mai buni fotbalişti din campionat, deşi se aflau mai aproape de 40 de ani decât de 35.

Când s-a pus pe ales cel mai bun 11 din Superligă din 2022, Basarab Panduru a punctat că, de exemplu, pe postul de fundaş stânga, jucătorii avansaţi în vârstă i-au surclasat pe cei tineri.

Expertul Orange Sport l-a avertizat pe Valentin Ţicu, de la Petrolul, că nu a mai ţinut-o pe aceeaşi pantă ascendentă în acest an, iar apoi a mustrat un alt fotbalsti promiţător din Superligă.

”S-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat”

Alexandru Işfan (22 de ani), considerat cel mai vandabil jucător al lui FC Argeş, atrăsese atenţia mai multor cluburi importante în ultimul sezon, graţie vârstei şi prestaţiilor sale.

Însă, în noua stagiune, fotbalistul din Trivale a dezamăgit, iar Basarab Panduru l-a avertizat că a ajuns să bată pasul pe loc şi să nu îşi mai continue dezvoltarea aşa cum era sperat.

Panduru l-a mustrat pe acesta, dar i-a transmis că încă are încredere că îşi poate atinge potenţialul, atât timp cât reuşeşte să revină la forma din ultimul sezon cât mai rapid.

Pe Işfan l-am lăudat, am spus că în doi-trei ani ar trebui să ajungă la echipa naţională, dar iar, la fel ca la Ţicu, bate pasul pe loc şi s-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat.

Încă mai am încredere în el, pentru că... hai să spunem că se adaptează la prima ligă, dar baţi pasul pe loc, Işfane, şi nu e ok”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alexandru işfan 

viewscnt
Articole similare