Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine”. Basarab Panduru, cuvinte grele pentru un fotbalist de mare perspectivă din Superligă | EXCLUSIV

”Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine”. Basarab Panduru, cuvinte grele pentru un fotbalist de mare perspectivă din Superligă | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, luni seara, Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022. Când a ajuns la secţiunea dedicată fundaşilor stânga, expertul a avut cuvinte grele pentru un jucător de mare perspectivă din campionatul nostru, care nu s-a ridicat la aşteptări.

Superliga a luat final pe 2022, în urmă cu o săptămână, după duelul dintre CFR Cluj şi Hermannstadt, iar Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun 11 din acest an din campionatul nostru.

În direct la Orange Sport, expertul a ales, pe rând, cei mai buni jucători din 2022 pe fiecare post, în opinia sa, surprinzând cu câteva dintre alegerile sale.

La secţiuna dedicată fundaşilor stânga, mai mult decât să vorbească despre fotbaliştii nominalizaţi, Panduru a discutat despre unul dintre fotbaliştii de mare perspectivă din Superligă.

Fostul internaţional român îl lăudase în trecut pe apărător, dar a fost foarte dezamăgit de prestaţiile acestuia din prima parte a actualului sezon.

Este vorba despre Valentin Ţicu (22 de ani), căpitanul Petrolului. Fundaşul stânga a impresionat în sezoanele petrecute în Liga 2 şi era aşteptat curând la naţionala mare, fiind om de bază la U21.

”Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine”

Doar că apărătorul nu s-a mai remarcat foarte mult după promovare, iar, în contextul în care Mario Camora şi Junior Morais sunt printre cei mai valoroşi fundaşi stânga din campionat, Panduru îşi pune întrebări.

Expertul Orange Sport a rostit cuvinte grele la adresa lui Ţicu, dar nu pentru a îl critica, ci mai degrabă pentru a îl ”trezi” la realitate şi a îi aminti ce şansă ar putea avea.

La fundaş stânga, avem doi jucători cu vârste înaintate, şi Camora, şi Morais. Aici e întrebarea <<ce faci, Ţicule?>>. Ce faci, Ţicule?  Pentru că te-am lăudat, am văzut nişte calităţi la tine.

Dar Junior Morais cu Camora, la 36-37 de ani, sunt acolo şi tu nu eşti acolo. Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine”, a declart Basarab Panduru, la Orange Sport.

În urmă cu un an, se zvonea că FCSB ar fi foarte interesată de Ţicu, pe care l-ar considera un posibil înlocuitor de durată pentru Risto Radunovic, care va împlini 31 de ani în mai.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare