Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Scapă şi de el”. Primul jucător dat afară de Dan Petrescu în această iarnă o poate costa o avere pe CFR Cluj: ”Cere ceva” | EXCLUSIV

”Scapă şi de el”. Primul jucător dat afară de Dan Petrescu în această iarnă o poate costa o avere pe CFR Cluj: ”Cere ceva” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Deşi de abia a fost transferat de CFR Cluj în această vară, chiar la cererea lui Dan Petrescu (54 de ani), Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani) este foarte aproape de despărţirea de campioană, după ce a ieşit din planurile antrenorului său.

În ultimii ani, Dan Petrescu şi-a făcut un obicei din a ”delega” conducerea CFR-ului să transfere diverşi jucători care l-au impresionat în duelurile directe cu campioana României.

Aşa au sosit în Gruia Nana Boateng, Roger sau Yuri, dar şi Vito Hammershoy-Mistrati, care a costat-o pe CFR 400.000 de euro în vara trecută.

La 30 de ani, era clar că erau şanse minime pentru campioana României să îşi recupereze vreodată banii pentru danez, dar aşteptările erau mari din partea acestuia din punct de vedere sportiv.

Fost jucător al Randers, Mistrati l-a impresionat pe Petrescu în prima ediţie a grupelor Conference League, dar, după doar şase luni la Cluj, ”Bursucul” şi-ar fi schimbat părerea.

Şase jucători ar urma să plece de la CFR, în frunte cu Mistrati, iar, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat situaţia în care se află campioana.

”În general, scapă de jucători”

Având în vedere că jucătorul danez are contract până în 2024 cu gruparea ardeleană, este greu de crezut că acesta ar fi dispus să îşi rezilieze contractul fără să încaseze vreun ban.

În acest context, pentru a se putea despărţi de el, CFR Cluj ar trebui să îi achite o avere lui Mistrati, în funcţie de termenii asupra cărora reuşesc să se înţeleagă.

În general, scapă de jucători, gen Sigujonsson, Mistrati acum, s-ar putea să scape şi de el. Doar dacă jucătorul acceptă, dar el acceptă teoretic.

Pentru că el vine, joacă undeva, vine aici, stă un an de zile, nu joacă, vrea să plece să joace, aici nu e vorba de jucători care... (n.r. să fie interesaţi doar de bani).

(n.r. dar acceptă să plece pe gratis?) Probabil că, dacă îşi găseşte undeva aceeaşi sumă, probabil că nu vrea nimic. Dacă nu, probabil că cere ceva.

Anul ăsta mi se pare că nu au fost pe minus, au dus salariile mai jos, au intrat bani în club”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare