Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul Superligii în 2022? ”Meci de meci e cel mai bun jucător” | EXCLUSIV

Starul Superligii în 2022? ”Meci de meci e cel mai bun jucător” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au vorbit la superlativ despre un fotbalist din Superligă, pe care l-au numit ”meci de meci cel mai bun jucător”, datorită prestaţiilor excelente reuşite după ce i-a fost schimbat postul.

Actuală ediţie a Superligii a trecut de jumătate, iar lupta la titlu începe să prindă contur, promiţând o întrecere interne mult mai interesantă decât în precedentele sezoane.

La momentul actual, Farul Constanţa, CFR Cluj, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova par înscrise în lupta pentru campionat, deşi mai sunt destule puncte în joc chiar şi până în play-off.

Invitat în studioul Orange Sport, alături de Constantin Zotta, Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022 şi a inclus doar jucători de la cele cinci echipe enumerate.

La mijlocul terenului, expertul Orange Sport l-a ales, în cuplu cu Darius Olaru, pe Alex Creţu, care a fost o revelaţie la Universitatea Craiova, după ce i-a fost schimbat postul.

La FCSB, Creţu evolua în centrul apărării, iar, iniţial, în Bănie, era folosit ca închizător. Însă Laurenţiu Reghecampf a decis să îl mai avanseze pe acesta, iar randamentul său a crescut exponenţial.

Starul Superligii în 2022?

Alex Creţu a devenit un pericol în ultima treime de teren, iar importanţa sa pentru Universitatea Craiova este vizibilă meci de meci, nu doar datorită golurilor, ci şi datorită dispunerii sale la efort.

Basarab Panduru l-a numit pe Creţu ”meci de meci cel mai bun jucător”, iar Constantin Zotta a recunoscut la rândul său că a fost dat pe spate de fotbalistul Universităţii Craiova.

Creţu are un sezon... meci de meci este cel mai bun jucător. Şi câte goluri dă...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Creţu a avut un sezon fabulos, câte goluri dă şi cât aleargă...”, a punctat Constantin Zotta.

  • 59 de meciuri, opt goluri şi patru pase decisive a însumat Alex Creţu pentru trupa olteană
  • 850.000 de euro este cota sa de transfer, conform transfermarkt

Aflată la şapte puncte de liderul Farul Constanţa, în ciuda unui sezon haotic până acum, Universitatea Craiova încă poate avea şanse la titlu, iar Alex Creţu poate fi decisiv în calculele pentru campionat.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare