Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor din Superligă a acceptat oferta lui Becali de a o prelua pe FCSB! MM Stoica a recunoscut tot: ”Am discutat şi eu cu Gigi” | EXCLUSIV

Un antrenor din Superligă a acceptat oferta lui Becali de a o prelua pe FCSB! MM Stoica a recunoscut tot: ”Am discutat şi eu cu Gigi” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că un antrenor din Superligă ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, după despărţirea de Nicolae Dică, dar s-ar fi răzândit în cele din urmă.

După ce s-a despărţit deja de doi antrenori în acest sezon, Toni Petrea şi Nicolae Dică, Gigi Becali a decis în cele din urmă să nu aducă încă un nou tehnician pe banca tehnică a FCSB-ului.

În schimb, vicecampioana a făcut o ”manevră”, prin numirea lui Leo Strizu ca antrenor principal în acte. În acest fel, Mihai Pintilii, care nu deţine licenţa Pro, poate pregăti echipa.

Decizia lui Becali încearcă să evite regulamentul impus de FRF şi rămâne de văzut dacă cei de la FCSB vor primi vreo sancţiune pentru această ”schemă”, mai ales să Strizu a şi recunoscut că este principal exclusiv pe hârtie.

Însă, până să ajungă la concluzia că nu are nevoie să numească un nou antrenor, Gigi Becali avea în vizor doi tehnicieni: Eugen Neagoe, aflat în acea vreme la U Cluj, şi Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari.

Un antrenor din Superligă a acceptat oferta lui Becali, dar s-a răzgândit

Patronului FCSB îi fuseseră propuşi cei doi, dar cu Neagoe nu s-a ajuns într-un stagiu avansat al negocierilor, ci doar cu omologul său de la Voluntari, care ar fi fost la un pas de FCSB.

MM Stoica a dezvăluit că Ciobotariu îşi dăduse acordul să semneze cu vicecampioana, dar s-a răzgândit, iar, în final, după partida cu Rapid, Becali a decis să facă ”manevra” cu Strizu.

Nu s-a ajuns acolo (n.r. să o refuze Eugen Neagoe pe FCSB). Ciobotariu... cineva a propus şi înţelesese de la Gigi că ar fi acceptat Ciobotariu să vină.

După care tot Ciobotariu s-a retras din cursă. (n.r. cu Neagoe nu s-a ajuns acolo?) Nu s-a ajuns.

Gigi a avut o discuţie preliminară şi chiar atunci am avut şi eu o discuţie cu Gigi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Sub comanda noii conduceri tehnice, FCSB a reuşit cele mai bune rezultate din acest sezon, fiind învinsă doar de West Ham şi CFR şi câştigând celelalte meciuri.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare