Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a fost la un pas de FCSB. MM Stoica recunoaşte: ”Eu i-am spus lui Gigi că nu avea rost” | EXCLUSIV

Eugen Neagoe a fost la un pas de FCSB. MM Stoica recunoaşte: ”Eu i-am spus lui Gigi că nu avea rost” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Un scandal uriaş erupe la U Cluj, după ce Eugen Neagoe a decis să părăsească echipa şi să revină la Craiova fără acordul clubului.

Eugen Neagoe a fost la un pas de FCSB. MM Stoica recunoaşte: ”Eu i-am spus lui Gigi că nu avea rost” | EXCLUSIV

Eugen Neagoe (55 de ani) şi-a denunţat unilateral contractul de la ”U” Cluj şi este aşteptat ca în zilele următoare să fie prezentat la Universitatea Craiova.

MM Stoica a dezvăluit, ieri, în direct la Orange Sport, că după demisia lui Nicolae Dică, impresarul lui Eugen Neagoe l-a propus pe acesta la FCSB. 

Concret, MM Stoica a dezvăluit că un impresar l-a propus pe „Geană” la FCSB, iar patronul chiar ar fi purtat o discuţie cu respectivul agent în acest sens, însă a renunţat la idee după ce managerul general i-a sugerat să aştepte până după meciul cu Rapid pentru a numi un tehnician.

„Neagoe a fost propus la FCSB de un agent, ştiu că putea pleca oricând de la U Cluj. Nu s-a ajuns la el, Gigi a purtat o discuţie preliminară cu agentul. 

Apoi, am avut şi eu o discuţie cu Gigi şi i-am zis că n-avea rost să punem antrenor atunci, pentru că urmau două meciuri grele, cu West Ham şi Rapid, apoi venea o pauză de două săptămâni. Nu venea nimeni. Victoria cu Rapid l-a convins pe Gigi să nu mai aducă antrenor”, a spus MM Stoica la Orangesport.

După ce preşedintele Radu Constantea a dezvăluit că nu a dorit să accepte rezilierea antrenorului, tehnicianul a confirmat că a plecat din Ardeal şi se îndreaptă spre Bănie.

Cât timp are contract cu U Cluj, Eugen Neagoe nu poate semna cu altă echipă, însă antrenorul pare convins că poate scăpa de responsabilităţile pe care le are din punct de vedere legal faţă de ”şepcile roşii”.

Eugen Neagoe le-a mai antrenat de-a lungul timpului pe Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt şi Astra Giurgiu.

”Ştiu de ce sunt supăraţi cei de la U Cluj”. MM Stoica, după ce Eugen Neagoe a denunţat contractul şi este tot mai aproape de Craiova | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: eugen neagoefcsb 

viewscnt
Articole similare