Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă s-a ”scăpat”! Declaraţia care îl va deranja pe fostul coechipier: ”După ce a plecat Dică, au venit şi rezultatele la FCSB” | EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă s-a ”scăpat”! Declaraţia care îl va deranja pe fostul coechipier: ”După ce a plecat Dică, au venit şi rezultatele la FCSB” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Bănel Nicoliţă a vorbit despre situaţia fostei sale echipe şi a avut o ”scăpare” la adresa fostului său coechipier, Nicolae Dică. Fostul jucător de la FCSB a afirmat că, după ce a plecat tehnicianul de pe banca vicecampioanei, au venit şi rezultatele.

Pe 1 noiembrie 2022, Nicolae Dică şi-a încheiat al doilea mandat pe banca tehnică a echipei sale de suflet, FCSB, dezamăgit de condiţiile găsite după revenirea la club.

FCSB a luat în calcul mai multe opţiuni pentru înlocuirea sa, dar, în final, nu a fost adus niciun nou tehnician, ci un om deja prezent la club, Leo Strizu, a fost numit antrenor principal.

Mihai Pintilii este cel care conduce ”din umbră” echipa, care de fapt este condusă ”din umbra umbrei” de Gigi Becali, însă, indiferent de aceste lucruri, este clar că FCSB joacă mai bine fără Dică.

Iar acest lucru i-a ”scăpat” şi lui Bănel Nicoliţă, fostul coechipier al lui Dică la FCSB, într-un interviu cu Orange Sport. Fostul ”tricolor” a vorbit despre situaţia vicecampioanei şi lupta la titlu.

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a fost impresionat de revenirea fostei sale echipe, pe care o susţine în lupta la titlu, şi s-a ”scăpat” cu afirmaţia că rezultatele au venit după plecarea lui Dică, neîncercând în vreun fel să îl atace pe tehnician.

Bănel Nicoliţă s-a ”scăpat”

Mi-a plăcut revenirea Stelei (n.r. FCSB-ului), pentru că, până la urmă, nu le mai dădea nimeni nicio şansă, era o distanţă mare, puţini credeau că mai poate să intre în play-off.

Dar, atunci când te aduni şi te concentrezi şi îţi doreşti mai mult, vin şi rezultatele şi asta s-a văzut în ultimul timp, de la meciul cu Rapid, după ce a plecat Nicolae Dică, au venit şi rezultatele.

Până la urmă cu Pintilii, un antrenor tânăr, sperăm să luăm titlul”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Orange Sport.

Aflată la şapte puncte de liderul Farul la finalul lui 2022, FCSB, la fel ca CFR Cluj, Rapid şi Universitatea Craiova, încă are şanse realiste la campionat.

Cum în play-off se înjumătăţesc punctele, există speranţe ca lupta la titlu din acest sezon să se dispute în cinci.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare