Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Scandal uriaş la U Cluj! Fără acordul clubului, Eugen Neagoe a plecat şi a anunţat că nu mai revine: ”Craiova e casa mea”. Reacţia conducerii

BREAKING | Scandal uriaş la U Cluj! Fără acordul clubului, Eugen Neagoe a plecat şi a anunţat că nu mai revine: ”Craiova e casa mea”. Reacţia conducerii

Superliga

Comentarii

Un scandal uriaş erupe la U Cluj, după ce Eugen Neagoe a decis să părăsească echipa şi să revină la Craiova fără acordul clubului. După ce preşedintele Radu Constantea a dezvăluit că nu a dorit să accepte rezilierea antrenorului, tehnicianul a confirmat că a plecat din Ardeal şi se îndreaptă spre Bănie.

După ce a ajuns să se despartă şi de Mirel Rădoi, la doar câteva luni după despărţirea de Laszlo Balint, care la rândul său avusese loc la scurt timp după ”divorţul” de Laurenţiu Reghecampf, Universitatea Craiova s-a trezit că are, din nou, nevoie de un nou antrenor.

După ce au luat în calcul toate variantele, şefii din Bănie au decis că cel mai bun candidat, la momentul actual, este Eugen Neagoe, care este însă momentan sub contract cu U Cluj.

O glorie a clubului oltean, Neagoe a vrut imediat să accepte oferta venită dinspre Craiova şi a luat legătura cu conducerea lui U Cluj, pentru a negocia rezilierea contractului.

Dispus să renunţe la două salarii, antrenorul credea că va fi lăsat pe liber, dar, deranjat de atitudinea celor de la Universitatea Craiova şi de cum s-a pus problema, preşedintele Radu Constantea a refuzat să accepte rezilierea.

Scandal uriaş la U Cluj

Da! Este adevărat. Nu ne-am dat acordul ca domnul Neagoe să rezilieze contractul cu noi. Dânsul ne-a propus să renunţe la salariile sale de pe noiembrie şi decembrie şi să îl lăsăm să plece la Craiova.

Cel de pe noiembrie îl primeşte în câteva zile, iar cel de pe decembrie în luna ianuare. Nu am acceptat să îl lăsăm să plece la Craiova deoarece ne-a deranjat modul în care a fost pusă această problemă, dar şi atitudinea domnilor de la Craiova.

Nu poţi contacta aşa un antrenor care se află sub contract cu o altă echipă, iar apoi să ne pui cu două zile înainte de Crăciun în faţa faptului împlimit. Noi ne făcuserăm o strategie, cea pe care chiar domnul Neagoe a dorit-o.

Nu am acceptat rezilierea şi din cauza faptului că masa noastră numeroasă de suporteri trebuie respectată. Accest lucru în primul rând, iar apoi noi avem aici şi sponsori. Nu ne putem juca cu imaginea noastră.

Domnul Neagoe ne-a spus că el vrea la Craiova şi a plecat acasă. E treaba dânsului ce face, dar el se află sub contract cu U Cluj şi trebuie să îl respecte. Dânsul ne-a spus că pleacă la Craiova şi ne-a lăsat şi maşina de serviciu”, a declarat Radu Constantea, pentru Prosport.

Doar că, aşa cum a deazvăluit şi preşedintele lui U Cluj, Eugen Neagoe nu a ţinut seamă de dorinţele clubului ardelean şi a plecat imediat după întâlnirea cu Constantea spre Craiova.

”Am predat totul la Cluj şi nu mă mai întorc. Craiova e casa mea”

Antrenorul a recunoscut totul şi a afirmat că îşi doreşte foarte mult să revină acasă, dezvăluind că a vorbit şi cu liderii de galerie despre plecarea sa de pe Cluj Arena.

Este adevărat că Radu Constantea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunţ eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj şi nu mă mai întorc.

Ştiu foarte bine ce contract am semnat şi ştiu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunaţi, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toţi trebuie să mă înţeleagă că vreau acasă.

Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Acum, când vorbesc cu domneavoastră la telefon, mă îndrept spre casă de la Cluj.

Am discutat şi cu liderii de galerie ai lui U Cluj şi le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înţeles, deşi ştiu bine că ei şi-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova, poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a spus Eugen Neagoe, pentru sursa citată.

Cât timp are contract cu U Cluj, Eugen Neagoe nu poate semna cu altă echipă, însă antrenorul pare convins că poate scăpa de responsabilităţile pe care le are din punct de vedere legal faţă de ”şepcile roşii”.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare