Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Mihai Rotaru. ”Geană” este aşteptat în Bănie + Ultimele veşti de la Cluj

NEWS ALERT | Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Mihai Rotaru. ”Geană” este aşteptat în Bănie + Ultimele veşti de la Cluj
Comentarii

Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Mihai Rotaru şi ar fi semnat cu Universitatea Craiova.

Din informaţiile GSP.ro, Neagoe ar fi bătut palma cu Rotaru în urmă cu scurt timp! Neagoe o lăsa pe Universitatea Cluj pe locul 14, cu 19 puncte şi o ia pe Craiova de pe locul 5, cu 38 de puncte. 

Cum arată bilanţul lui Neagoe la U Cluj: a înregistrat 6 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri în 19 meciuri.

Preşedinte U Cluj, Radu Constantea, a declarat pentru Ştiri de Cluj că antrenorul Eugen Neagoe i-a spus că vrea să plece de la echipă.

”M-a anunţat la ora 12.00 că are ofertă de la Craiova şi că vrea să plece pentru că este echipa lui de suflet. Antrenorul nu are clauză de reziliere a contractului, astfel că îl aştept la Cluj, la reunirea lotului, să discutăm. Este o veste tristă”, a declarat Constantea.

Sursele Orange Sport au aflat că cei de la Cluj nu sunt în totalitate de acord cu rezilierea contractului lui Neagoe, motiv pentru care semnarea noului contract ar putea să mai dureze! 

Încă o reacţie de la Cluj. Neagoe pleacă din Ardeal

”Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorinţa sa de a pleca la Universitatea Craiova. Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competiţională şi un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiţii, conducerea clubului urmează să aibă o discuţie lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informaţii”, precizează ofiţerul de presă al U Cluj, Costi Solovăstru.

Ştire în curs de actualizare

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare