Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pusă la cale de colosul Amazon. Ce surpriză pregăteşte pentru fanii sportului din SUA

O nouă lovitură pusă la cale de colosul Amazon. Ce surpriză pregăteşte pentru fanii sportului din SUA

Sporturi

Comentarii

Amazon.com lucrează la o aplicaţie de sine stătătoare pentru vizionarea conţinutului sportiv, a raportat miercuri "The Information", citând o sursă care cunoaşte direct acest plan, transmite Reuters.

Sportul rămâne una dintre cele mai mari atracţii pentru transmisiunile LIVE, publicul din SUA trecând în număr mare de la abonamentele de cablu TV la aplicaţiile de streaming.

Mişcarea va completa probabil efortul Amazon de a dubla programele sportive oferite prin serviciul său Prime Video, un canal cheie pentru a atrage consumatorii către platforma sa de cumpărături.

Amazon deţine deja drepturile de a reda competiţii sportive în flux, inclusiv franciza NFL din Thursday Night Football şi meciurile de fotbal din Premier League din Anglia. În plus, Amazon va putea concura mai bine cu liderul streamingului sportiv, Disney.

Săptămâna trecută, YouTube, divizie a grupului Alphabet, a semnat, de asemenea, un acord pe mai mulţi ani pentru a difuza exclusiv pachetul de meciuri Sunday Ticket al NFL în Statele Unite.

Afla mai multe despre: amazon 

viewscnt
Articole similare