Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din curtea lui Gigi Becali pe care Dumitru Dragomir pariază: ”Poate să joace în orice campionat al Europei!”

Jucătorul din curtea lui Gigi Becali pe care Dumitru Dragomir pariază: ”Poate să joace în orice campionat al Europei!”

FCSB

Comentarii

Fostul şef de la LPF a vorbit despre un jucător pe care Gigi Becali îl are în curtea lui. Este vorba despre Octavian Popescu, care în acest sezon a avut o pornire mai grea.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre tânărul fotbalist. Fostul şef de la LPF consideră că Octavian Popescu are capacitatea de a juca în orice campionat al Europei. 

”Octavian Popescu, tare de tot! Cine îl ia acum şi să bage puţină forţă în el... poate să joace în orice campionat al Europei”, a spus Dumitru Dragomir, pentru PRO TV.

În acest sezon, fotbalistul a evoluat în 36 de partide pentru FCSB. Octavian Popescu a reuşit două goluri şi 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-dumitru dragomir-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare