Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Răzvan Lucescu după ce s-a încurcat cu echipa lui Dorin Rotariu: ”A fost un joc pe care trebuia să îl câştigăm cu 5-0!”

Primele declaraţii ale lui Răzvan Lucescu după ce s-a încurcat cu echipa lui Dorin Rotariu: ”A fost un joc pe care trebuia să îl câştigăm cu 5-0!”

Stranieri

Comentarii

Derbiul românesc din Grecia s-a încheiat la egalitate, miercuri, când Atromitos şi PAOK Salonic au remizat, scor 1-1, în etapa 15-a din Greek Super League.

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a deschis scorul pe stadionul Peristeri. Autorul golului a fost Nelson Oliveira, în minutul 26. Opt minute mai târziu, oaspeţii au trecut pe lângă majorarea scorului, la bara lui Rafa Soares. Gazdele au egalat în minutul 72, prin Andreas Kuen.

La Atromitos, mijlocaşul român Dorin Rotariu a fost titular. El a ieşit de pe teren în minutul 85, schimbat cu Giorgos Tzovaras. După meci, Răzvan Lucescu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a părut supărat şi a spus că echipa lui trebuia să câştige cu 5-0.

”A fost un joc pe care trebuia să îl câştigăm cu 5-0!”

”Nu s-a schimbat nimic faţă de jocurile trecute. Îmi pare rău să vă spun, dar a fost un joc pe care trebuia să îl câştigăm cu 5-0. Am avut multe ocazii după golul din prima repriză.

Nu am închis jocul, am irosit ocaziile şi nu am avut mintea limpede în careul advers. Adversarul a căpătat încredere şi a găsit egalul. În ultimele 10 minute am avut mai multe situaţii bune, dar nu am putut înscrie. Este un joc pe care ne pare rău că nu l-am câştigat”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit Fosonline.gr.

PAOK are 29 de puncte şi rămâne pe locul patru, la egalitate de puncte cu Olympiacos Pireu, dar cu golaveraj mai slab. Atromitos rămâne pe poziţia a şaptea, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: rzvan lucecsu-rotariu-grecia 

viewscnt
Articole similare