Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, discurs dur la adresa lui Gigi Becali: ”Ne-a obişnuit cu o strategie haotică, care n-a avut un început şi un sfârşit!”

Ciprian Marica, discurs dur la adresa lui Gigi Becali: ”Ne-a obişnuit cu o strategie haotică, care n-a avut un început şi un sfârşit!”

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a spus că deciziile haotice luate de Gigi Becali au reprezentat motivul principal pentru care FCSB a înregistrat o serie de eşecuri în prima parte a sezonului.

FCSB a avut un sezon plin de obstacole, însă lucrurile au luat o întorsătură favorabilă la finalul anului, după ce Mihai Pintilii a fost numit antrenorul echipei.

Ciprian Marica a avut un discurs acid la adresa latifundiarului din Pipera şi a spus că deşi calităţile fotbalistice ale jucătorilor nu pot fi contestate, FCSB nu poate fi considerată o echipă unită, care să dea randamentul dorit.

El a mai spus că strategia haotică adoptată de Becali este motivul pentru care roş-albaştrii nu au câştigat campionatul, deşi patronul investeşte bani mulţi în transferuri, iar jucătorii sunt cu siguranţă promiţători.

”Ne-a obişnuit cu o strategie haotică, care n-a avut un început şi un sfârşit!”

”FCSB ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu oscilaţii, atât ale jucătorilor, cât şi ale conducerii. Astăzi pun preţ pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preţ pe campionat şi nu ne mai interesează Cupa şi aşa mai departe.

O strategie de achiziţii în care e greu să-i mulţumeşti pe toţi. Sunt 3, 4 jucători pe aceeaşi poziţie. Acolo îţi dau cel mai bun randament. Sigur, tu poţi să-i foloseşti pe ce poziţie vrei, să le găseşti loc în echipă, însă nu vor da acelaşi randament.

FCSB ne-a obişnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început şi n-a avut un sfârşit.

Tocmai de aceea n-au reuşit să câştige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulţi bani în transferuri. Au cei mai valoroşi, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă.

La FCSB tot vedem doar jucători luaţi individual şi calităţile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puţin în ceea ce înseamnă FCSB”, a spus Ciprian Marica pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: ciprian marica-fcsb-gigi becali 

viewscnt
Articole similare