Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Există oferte”. Jucătorul cu care CFR poate da lovitura: ”E urmărit de cluburi importante”. Ce spune Balaj despre transferul lui Stanciu

”Există oferte”. Jucătorul cu care CFR poate da lovitura: ”E urmărit de cluburi importante”. Ce spune Balaj despre transferul lui Stanciu

CFR Cluj

Comentarii

Pe CFR Cluj ar putea să o aştepte o perioadă de mercato aglomerată în această iarnă, în contextul în care doreşte să îl transfere pe Nicuşor Stanciu şi are mai mulţi jucători urmăriţi de diverse cluburi, conform preşedintelui Cristi Balaj.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Nelu Varga a făcut un anunţ-bombă pentru fanii Ligii 1: patronul CFR-ului plănuieşte să îl readucă pe Nicuşor Stanciu în Liga 1.

Vicecăpitanul echipei naţionale ar fi dornic să plece din China, iar campioana este interesată. Totuşi, întrebat despre transfer, Cristi Balaj a refuzat să comenteze.

Nu vorbesc de nume de jucători decât după ce avem oficializarea transferului, iar postarea va fi făcută pe site-ul clubului.

Nu este fair faţă de un jurnalist sau altul să oferim transferuri în exclusivitate. Vorbiţi cu patronul clubului.

Înt-un asemenea joc, nu mă aveţi ca partener. Interesul meu este să cresc site-ul clubului, nu site-urile publicaţiilor”, a declarat Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Cu toate acestea, preşedintele campioanei a făcut mai multe dezvăluiri despre posibile plecări din Gruia, în frunte cu Emmanuel Yeboah (19 ani), care ar fi dorit de ”cluburi importante”.

”Nu vom transfera sub orice formă şi la orice preţ”

CFR a primit mai multe oferte pentru fotbaliştii săi, dar Balaj a punctat că formaţia ardeleană se va despărţi de cineva doar în condiţii avatajoase, pentru un preţ bun.

Există oferte. Doi colegi participă în această perioadă la un seminar la Berlin, oganizat de TransferRoom, unde noi suntem parteneri.

Sunt discuţii. Dar nu vom transfera sub orice formă şi la orice preţ. Yeboah este unul dintre jucătorii urmăriţi de cluburi importante.

Valoarea unui fotbalist o faci şi o creşti prin modul în care îl detemini să evolueze în teren. Nu prin poveşti şi articole de presă.

Încercăm să creăm o echipă mai bună, mai puternică. Încercăm să aducem suporteri la teren prin prestaţiile pe care le avem şi care trebuie îmbunătăţite.

Sunt convins că la meciul cu Lazio de la Cluj stadionul va fi plin. Încercăm, de asemenea, să îmbunătăţim experienţa spectatorilor la stadion”, a adăugat preşedintele CFR-ului.

Claudiu Petrila s-ar mai număra printre jucătorii de la CFR care sunt doriţi de alte formaţii.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare