Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, savuros după ce a văzut imaginile cu Gabi Tamaş în care ar avea ”kilograme în plus”: ”Poate e tricoul slim fit!” | EXCLUSIV

Panduru, savuros după ce a văzut imaginile cu Gabi Tamaş în care ar avea ”kilograme în plus”: ”Poate e tricoul slim fit!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a comentat mai multe imagini în care apare Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş este liber de contract de la începutul lunii octombrie 2022, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti.

Gabi Tamaş s-a despărţit cu scandal de Petrolul Ploieşti, după ce a fost înregistrat de antrenorul Nae Constantin în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Atunci, nemulţumit de atmosfera din jurul echipei, Gabi Tamaş a scăpat o înjurătură la adresa suporterilor. Ulterior, Nae Constantin a dat înregistrarea presei.

Tamaş a fost prezent la un meci de fotbal în sală. Pe filmări, pare că fundaşul ar fi acumulat kilograme în plus, în perioada când nu a mai jucat. 

Basarab Panduru a avut o reacţie savuroasă când a văzut filmarea cu Gabi Tamaş. Expertul Orange Sport susţine că ar fi vorba doar de câteva kilograme, iar că fostul internaţional poate reveni repede în formă, în caz că se va întoarce la FC Voluntari.

”Pai, nu mai joacă. Nu putem să... Poate e şi tricoul puţin mai strâmt, e slim fit. Dar nu e, cât zici că are peste pentru a nu putea juca? Că nu are 10 kilograme.

Mai mult de 3-4 kilograme nu are. Nu cred. Dacă are 3-4... s-a lăsat de câteva luni, nu mi se pare”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: superligă-gabi tamaş-panduru 

viewscnt
Articole similare