Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru prima dată în cariera lui, trebuie să facă asta”. Ce îl îngrijorează pe Panduru după venirea lui Neagoe la U Craiova: ”Nu asta se vrea” | EXCLUSIV

”Pentru prima dată în cariera lui, trebuie să facă asta”. Ce îl îngrijorează pe Panduru după venirea lui Neagoe la U Craiova: ”Nu asta se vrea” | EXCLUSIV
Comentarii

Marţi, Eugen Neagoe (55 de ani) a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Universităţii Craiova, după despărţirea cu scandal de U Cluj. Deşi îl consideră un tehnician bun pe acesta, Basarab Panduru a dezvăluit ce îl îngrijorează după venirea acestuia pe banca tehnică a oltenilor.

Eugen Neagoe a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova şi urmează să înceapă treaba în Bănie, unde are ca obiectiv câştigarea titlului pentru prima dată după 1991.

În ciuda faptului că îl consideră un antrenor bun, Basarab Panduru a recunoscut, în direct la Orange Sport, că este îngrijorat că Neagoe nu va reuşi să îşi adapteze stilul de joc pentru o echipă importantă.

Fostul ”tricolor” a explicat că Eugen Neagoe a reuşit să obţină rezultate doar la echipe mici până acum, cu un fotbal care nu se pretează pe dorinţele oltenilor.

”Pentru prima dată în cariera lui, trebuie să facă asta”

Nu mă surprinde (n.r. venirea lui Neagoe la Craiova). Parcă vorbeau la un moment dat de trei antrenori din prima ligă, sub contract, dar clar că Neagoe e omul lor şi şi-a dorit el în primul rând să antreneze Craiova.

Dacă e o alegere bună, vom vedea, el a făcut treabă cam pe unde a fost, dar aici, pentru prima dată în cariera lui, trebuie să câştige campionatul, nu are o misiune uşoară.

Eu încredere am, dar vreau să văd dacă poate să schimbe de la fotbalul lui, care era precaut. Aici trebuie să vii să joci fotbal, nu să câştigi cu 1-0, nu asta se vrea.

Asta vreau să văd dacă reuşeşte, pentru că la echipele mici a reuşit să facă rezuiltate bune, dar rezultatele bune trebuie acum legate şi cu un fotbal care să se ridice la aşteptările tuturor din Craiova”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Prezent în platou alături de Panduru, Adrian Mihalcea a vorbit la rândul său despre numirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, recunoscând că îl consideră un tehnician bun.

Nu m-a surprins deloc (n.r. venirea lui Neagoe la Craiova), cred că şi-au dorit un antrenor care să controleze şi imaginea dinspre public, care să fie adoptat imediat, să acopere puţin problemele din ultimele două trei luni.

După plecatea lui Mirel, cred că se făcuse o agitaţie mare. E un antrenor care a făcut lucruri bune, a reuşit să o califice pe Sepsi în play-off.

Te-ai pregătit atât de mult timp ca să ajungi să te baţi pentru un obiectiv mare”, a adăugat Adrian Mihalcea.

 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare