Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fosta mare speranţă a Universităţii Craiova a semnat cu o altă echipă din Superligă: ”Primul transfer în această pauză competiţională”

OFICIAL | Fosta mare speranţă a Universităţii Craiova a semnat cu o altă echipă din Superligă: ”Primul transfer în această pauză competiţională”

Superliga

Comentarii

Considerat o mare speranţă a Universităţii Craiova în urmă cu câţiva ani, Cristi Bărbuţ (27 de ani) nu a reuşit să îşi atingă potenţialul. Plecat din Bănie la Sepsi, fotbalistul a părăsit acum şi formaţia din Sfântu Gheorghe şi a semnat cu o altă echipă din Superligă.

În vara lui 2017, pe când avea doar 22 de ani, Cristi Bărbuţ o părăsea pe Poli Timişoara, formaţia din oraşul natal, unde îşi făcuse educaţia fotbalistică, pentru Universitatea Craiova.

Oltenii plăteau 100.000 de euro pentru transfer, iar, în doi ani, aşteptările de la Bărbuţ aveau să devină destul de mari, datorită unor prestaţii impresionante ale fotbalistului.

Doar că fotbalistul nu a reuşit să îşi atingă vreodată potenţialul, iar vârful carierei sale de până acum a avut loc în 2019, când acesta ajunsese să fie cotat la un milion de euro de transfermarkt.

De atunci, jucătorul nu a mai reuşit să se remarce, iar, în urmă cu un an şi jumătate, plecarea sa de la Universitatea Craiova avea să fie confirmată.

Sepsi a fost echipa care i-a ”scăpat” pe olteni de Cristi Bărbuţ, însă, după doar un an şi jumătate, formaţia din Sfântu Gheorghe a renunţat la rândul său la serviciile fotbalistului.

Fosta mare speranţă a Universităţii Craiova a semnat cu o altă echipă din Superligă

De această dată, Bărbuţ a făcut pasul la o echipă şi mai slab cotată decât în cazul ultimului transfer, semnând cu Hermannstadt, mutare confirmată de sibieni pe canalele oficiale de comunicare.

Bine ai venit la FCH, Cristi Bărbuţ! Extrema dreapta în vârstă de 27 de ani este primul transfer FCH în această pauză competiţională şi vine din postura de jucător liber de contract.

În prima parte a acestui campionat, fotbalistul originar din Timişoara a evoluat în 14 partide pentru Sepsi OSK, oferind două pase de gol.

Cristi Bărbuţ este cotat la suma de 600.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Poli Timişoara, ACS Poli şi Universitatea Craiova.

Are în palmares trei Cupe ale României şi o Supercupă a României. Cristi Bărbuţ va purta tricoul cu numărul 20 la FCH”, se arată în mesajul postat de Hermannstadt.

Afla mai multe despre: cristi bărbuţ 

viewscnt
Articole similare