Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie vehementă a unui antrenor din Superligă după ce a fost întrebat despre transferul lui Gabi Torje: ”Nu, nu, nu”

VIDEO | Reacţie vehementă a unui antrenor din Superligă după ce a fost întrebat despre transferul lui Gabi Torje: ”Nu, nu, nu”

Superliga

Comentarii

După doar jumătate de sezon la Farul Constanţa, în care nu a dat neapărat cel mai scăzut randament, Gabi Torje (33 de ani) a fost lăsat liber de contract de Gică Hagi, iar acum se află în căutarea unui nou angajament.

Revenit definitiv în România în urmă cu doar un an şi jumătate, după 10 ani în care a fost legitimat la cluburi din afară, Gabi Torje nu a reuşit să se ridice la aşteptări în ultima stagiune.

Jucătorul cu 57 de apariţii şi 12 goluri pentru echipa naţională a fost parte din lotul care a retrogradat-o pe Dinamo, dar a primit o şansă nesperată în vară, din partea lui Gică Hagi.

Dacă Dinamo s-a dus în Liga 2, după ruşinea din barajul cu U Cluj, Torje s-a dus direct în lupta pentru titlu în Superligă, deşi aventura sa la Farul Constanţa nu a durat mult.

După doar jumătate de sezon, în care a dat totuşi un randament semnificativ mai bun decât în ultimul sezon în Ştefan cel Mare, ”Regele” a decis să renunţe la serviciile fotbalistului de 33 de ani.

Aşadar, acesta este în căutarea unei noi formaţii, iar Actualul de Cluj a anunţat că Torje s-ar afla pe lista lui U Cluj, odată cu revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău la club.

Reacţie vehementă a lui Ioan Ovidiu Sabău după ce a fost întrebat despre transferul lui Gabi Torje

În cadrul primei sale conferinţe de presă după semnarea contractului, noul antrenor al ”şepcilor roşii” a fost întrebat dacă Gabi Torje este o opţiune pentru el şi echipa sa.

Reacţia sa a fost una vehementă, negând că acesta ar fi pe lista formaţiei sau că ar fi reprezentat vreo secundă un fotbalist de interes pentru cei de la U Cluj.

”(n.r. Gabi Torje e pe lista lui U Cluj?) Nu, nu, nu. (n.r. a fost un zvon că ar fi fost de interes) Nu, nu a fost”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău, la prezentare.

În schimb, noul antrenor al lui U Cluj a confirmat că s-a rezolvat revenirea unui jucător, care fusese dat afară anterior.

Primul meci pentru Ioan Ovidiu Sabău după revenirea pe banca tehnică a lui U Cluj va avea loc pe 20 ianuarie, când ardelenii vor da peste FC Voluntari, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare