Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire neaşteptată la U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit de ce l-a primit înapoi pe fotbalistul dat afară: ”Îţi pui un semn de întrebare”

Revenire neaşteptată la U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit de ce l-a primit înapoi pe fotbalistul dat afară: ”Îţi pui un semn de întrebare”

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a fost prezentat oficial de U Cluj, după revenirea sa la club. În prima conferinţă de presă, noul antrenor al echipei a dezvăluit că a rezolvat deja o revenire neaşteptată, considerând că echipa are nevoie de fotbalistul dat afară de Eugen Neagoe.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit la U Cluj într-un moment delicat pentru formaţia ardeleană, care se află într-o luptă împotriva retrogradării, tocmai fiind abandonată şi de antrenorul pe care se baza.

Eugen Neagoe plănuise pregătirea echipei pentru a doua parte a sezonului, dar, dorit de Universitatea Craiova, a părăsit clubul fără acord şi s-a dus în Bănie, unde a şi fost prezentat între timp.

În acest context, conducerea lui U Cluj s-a grăbit pentru a găsi un înlocuitor şi a apelat la serviciile unei glorii a formaţiei, Ioan Ovidiu Sabău, care a revenit la club după trei ani.

Fostul mijlocaş a mai fost managerul general al echipei în perioada 2016-2019, în timp ce acum va figura în acte ca director tehnic, dar va avea responsabilităţi de antrenor.

Marţi, Sabău a fost prezentat oficial şi a confirmat decizia anunţată pe site-ul oficial luni, anume că Romario Pires va reveni la echipă.

Revenire neaşteptată la U Cluj

Noul antrenor al ”şepcilor roşii” a recunoscut că şi-a dorit ca portughezul, fost căpitan al echipei, să revină şi a explicat că are nevoie de jucători ca acesta, cu personalitate, pentru a salva formaţia.

Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că a fost reticent să îl primească pe acesta, dar, datorită referinţelor foarte bune din partea conducerii clubului, a dorit să rezolve revenirea lui Pires.

Singurul jucător care, a apărut şi în presă, Pires... s-a renunţat la serviciile sale, când am venit eu. Mie, personal, ca jucător, sigur, fiecare avem preferinţele lui... (n.r. revine?) Da, da.

Ca jucător, am spus că încă ne poate ajuta, pe parte sportivă. Acum, îţi pui un semn de întrebare când un jucător e dat afară şi atunci am apelat la conducere, să îmi spună exact ce înseamnă acest jucător pe parte umană.

Am avut referinţe foarte bune şi am spus <<da, ok, avem nevoie>>. Am nevoie şi de jucători cu personalitate”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la prezentare.

Afla mai multe despre: pires 

viewscnt
Articole similare