Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj are antrenor. În acte va ocupa ”poziţia de director tehnic” şi ”va coordona activitatea sportivă a clubului”. Primele schimbări majore

OFICIAL | U Cluj are antrenor. În acte va ocupa ”poziţia de director tehnic” şi ”va coordona activitatea sportivă a clubului”. Primele schimbări majore

U Cluj

Comentarii

U Cluj are un nou antrenor principal. Formaţia ardeleană a numit noul tehnician, care în acte va ocupa funcţia de director tehnic, dar ”va coordona activitatea sportivă a clubului”.

U Cluj a oficializat, luni, 2 ianuarie, numirea lui Ioan Ovidiu Sabău ca înlocuitor al lui Eugen Neagoe, plecat de la clujeni la finalul anului trecut.

Sabău, care va reveni astfel la formaţia ”Şepcilor roşii”, nu este momentan în acte antrenor principal al echipei, însă el va îndeplini această funcţie.

Prima decizie importantă pe care o va lua la U Cluj este reprimirea în lot a lui Romario Pires, jucător ce a fost exclus de Eugen Neagoe, spre finalul mandatului său.

”Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziţia de director tehnic şi va coordona activitatea sportivă a clubului.

De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă şi Dan Didiţă, iar Romario Pires rămâne la echipă şi va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, a anunţat U Cluj, pe site-ul clubului.

Ioan Ovidiu Sabău revine la clubul său de suflet, U Cluj, acolo unde a debutat ca jucător la seniori şi a făcut primii paşi în cariera de antrenor.

 

Afla mai multe despre: u clujsabau 

viewscnt
Articole similare