Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău negociază o revenire de senzaţie în Superliga. EXCLUSIV | Preşedintele clubului a recunoscut discuţiile

Ioan Ovidiu Sabău negociază o revenire de senzaţie în Superliga. EXCLUSIV | Preşedintele clubului a recunoscut discuţiile

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău de pregăteşte de o revenire de senzaţie în Liga 1, după ce n-a mai antrenat deloc în ultimii aproape 9 ani.

În vârstă de 54 de ani, Ioan Ovidiu Sabău are mari şanse să revină în antrenorat. Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” poartă negocieri pentru preluarea unei echipe din Liga 1.

Radu Constantea, preşedintele lui ”U” Cluj, a recunoscut că încearcă să-l convingă pe Ioan Ovidiu Sabău să preia echipa.

Revenire de senzaţie pentru Ioan Ovidiu Sabău? Ce spune preşedintele lui U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău este unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai Universităţii Cluj. Aici a început fotbalul şi, după retragere, a pregătit-o pentru scurt timp pe ”U” Cluj.

De altfel, Ioan Ovidiu Sabău locuieşte foarte aproape de Cluj Arena, stadionul pe care U Cluj îşi dispută meciurile de pe teren propriu.

În plus, chiar dacă n-a fost implicat activ în viaţa echipei, Ioan Ovidiu Sabău a fost în toţi aceşti ani foarte aproapiat de club.

Acum, şefii ”şepcilor roşii” încearcă să-l convingă să revină în antrenorat. Clujenii sunt în căutarea unui antrenor după ce Eugen Neagoe şi-a dat demisia pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Radu Constantea, preşedintele Universităţii Cluj, a recunoscut pentru Orange Sport că poartă negocieri cu Sabău:

”Avem o listă cu mai multe variante şi urmează să anunţăm antrenorul principal. Sabău e pe listă, n-aş putea spune cine se află în capul listei”, a recunoscut Radu Constantea la Orange Sport.

Membru marcat al ”Generaţiei de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău n-a mai antrenat însă din martie 2014, când s-a despărţit de ASA Târgu Mureş.

Şi-a început cariera de antrenor la U cluj, în anul 2000 şi le-a mai pregătit ulterior pe Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş (în două mandate consecutive), Rapid şi apoi pe ASA Târgu Mureş.

Printre performanţele notabile ca antrenor a fost eliminarea cu Poli Timişoara a lui Şahtior Doneţk, din turul 3 al Ligii Campionilor, ediţia 2009-2010.

Antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior era atunci deţinătoarea Cupei UEFA şi avea o echipă foarte bună, cu Lui Adriano, Fernandinho, Jadson sau Răzvan Raţ.

Potrivit informaţiilor, U Cluj doreşte să numească un nou antrenor până la finalul acestui an.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare