Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Mamă, cât tupeu are ăsta!”. Poveşti fabuloase din vestiarul roş-albaştrilor | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Mamă, cât tupeu are ăsta!”. Poveşti fabuloase din vestiarul roş-albaştrilor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de atitudinea unui tânăr jucător de la FCSB.

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Mamă, cât tupeu are ăsta!”. Poveşti fabuloase din vestiarul roş-albaştrilor | EXCLUSIV

Alexandru Pantea, fotbalistul echipei FCSB, a vorbit despre relaţia cu MM Stoica.

  • Promovat din Academia FCSB, Pantea a fost împrumutat la Hermannstadt în vara lui 2021.

”După ce m-am întors de acolo, am fost la Euro, domnul MM mi-a zis că vine să mă vada acolo, îmi cer scuze că a venit şi n-am făcut nişte meciuri reuşite. Ştie şi dânsul asta... şi am primit mesaj să mă prezint la prima echipă. Nu-l mai văzusem de mult, ştiu că vorbea frumos la tv despre mine şi m-am simţit bine când l-am văzut. Mi-a dat un alt curaj. Pentru un tânăr jucător contează foarte mult asta.

Când e acolo, la ce sfaturi îţi dă, ar trebui să îl consider al doilea tată. Orice problemă, legat de fotbal, de viaţă, e oricând acolo, mai ales pentru cei tineri. Doar dânsul ştie cum mă bucuram la goluri cu el. Să îl întrebaţi. Am avut o discuţie la sala de forţă şi i-am zis că ce să faci cu Giroud şi s-a aprins. I-am spus că sunt fan Argentina şi probabil e supărat acum că a câştigat Argentina”, a declarat Pantea pentru Orange Sport. 

  • 29 de meciuri a jucat Pantea în tricoul echipei FCSB, unde a reuşit să ofere 2 pase decisive.

​Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, s-a amuzat când a văzut ce a povestit despre el Alexandru Pantea, fundaşul lateral în vârstă de 19 ani al roş-albaştrilor.

”Povestea lui e foarte tare. Era copil de mingi. L-am văzut isteţ, avea 12 ani, şi l-am învăţat când să dea drumul la minge. A fost şi la meciul cu Ajax. La un moment dat, am fost să-l văd pe Adrian Niţă, 2003, generaţia lui. Şi l-am văzut pe ăsta mic, Pantea.

Jucam cu Rapid, Niţă a zis că dă 3 goluri şi a dat. După un gol, Pantea era la mijlocul terenului cu un rapidist şi îi zice: «Bă, ce slabi sunteţi». Mamă, când l-am auzit... «Ce tupeu are ăsta!».

Am mare încredere că va ajunge bun. Acum vrea să facă prea mult, are entuziasmul ăsta datorat vârstei. Dar are calităţi extraordinare”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

După 21 de etape, FCSB a obţinut 38 de puncte, înregistrând, astfel, 11 victorii, cinci rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri. Ultimul meci al „roş-albaştrilor” a fost împotriva Botoşaniului pe 19 decembrie, scor 1-0.

Clipe de coşmar pentru Darius Olaru. Prin ce a trecut după ciocnirea ”horror” cu Andrea Compagno: ”L-au măcelărit” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: alexandru panteamm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare