Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Urmează să anunţăm antrenorul". U Cluj s-a mişcat repede! Zile decisive pentru numirea înlocuitorului lui Eugen Neagoe | EXCLUSIV

"Urmează să anunţăm antrenorul". U Cluj s-a mişcat repede! Zile decisive pentru numirea înlocuitorului lui Eugen Neagoe | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Radu Constantea, preşedintele lui U Cluj a vorbit despre situaţia antrenorului de pe Cluj Arena. Oficialul grupării din Ardeal a anunţat că "umrează să anunţăm antrenorul", după ce s-a întocmit o listă cu posibili înlocuitori ai lui Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a lăsat-o pe U Cluj cu "buza umflată", după ce a primit o ofertă de la U Craiova, echipa lui Mihai Rotaru. A decis să plece de la Cluj şi să denunţe unilateral contractul, dar conducerea clubului ardelean nu a stat cu mâinile în sân şi s-a orientat rapid.

"Urmează să anunţăm antrenorul". U Cluj s-a mişcat repede! Zile decisive pentru numirea înlocuitorului lui Eugen Neagoe | EXCLUSIV

Radu Constantea, preşedintele lui U Cluj, a vorbit la Orange Sport despre noul antrenor al echipei, după plecarea lui Eugen Neagoe. "Geană" va merge la Craiova, iar clujenii şi-au întocmit o listă de antrenori posibili înlocuitori, cu Ioan Ovidiu Sabău printre favoriţi.

"Avem o listă cu mai multe variante şi urmează să anunţăm antrenorul principal. Sabău e pe listă, n-aş putea spune cine se află în capul listei", a spus Radu Constantea, la Orange Sport, în privinţa noului antrenor de pe Cluj Arena.

Când a anunţat Eugen Neagoe clubul U Cluj că vrea să plece la Craiova

Pe 23 decembrie, la ora 12:00, Eugen Neagoe a sunat conducerea lui U Cluj despre oferta şi dorinţa de a pleca la Craiova: "Nu există nicio clauză de reziliere, s-a convenit de comun acord acest lucru.

Durata contractului a fost stabilită, 2 ani jumătate, cu nişte obiective intermediare. Când am semnat acel contract, nu s-a pus problema ca una dintre părţi să se gândească la despărţire. Cazuri în care antrenorii pleacă sunt mult mai rare decât cele în care clubul caută să se despartă, iar atunci depinde (n.r. - legat de clauze de reziliere pentru viitorii antrenori).

El a stabilit un număr de jucători de care vrea să se despartă, i-a şi anunţat după meciul de la Sfântu Gheorghe. Şase jucători, încă nu s-a reziliat cu fiecare, pe care i-a şi anunţat. Am blocat, momentan, discuţiile finale şi aşteptăm ca următorul antrenor să analizeze şi să ia decizia.

În 23 decembrie, la ora 12:00, ne-a anunţat despre dorinţa de a pleca de la club, după ce la 9 dimineaţa am discutat despre lot, despre jucătorii pe care îi doreşte.

Au fost jucători pe care i-am semnat la dorinţa expresă a lui Eugen. I-am zis că nu mi se pare normal o decizie de acest gen, că trebuia să ne anunţe de mai mult timp. A încercat să îmi explice că Universitatea Craiova e clubul lui de suflet şi că e singurul club pentru care ar face asta. Am incercat să mă pun şi în pielea lui, omeneşte vorbind", a spus Radu Constantea, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu constanteau clujantrenor 

viewscnt
Articole similare