Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cele mai nereuşite tatuaje după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Care ţi se pare cel mai ”frumos”? :)

FOTO | Cele mai nereuşite tatuaje după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Care ţi se pare cel mai ”frumos”? :)galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Mulţi argentinieni şi-au făcut tatuaje după ce Messi&Co au câştigat Cupa Mondială, dar nu toţi au rămas cu o amintire prea plăcută.

Argentinienii au aşteptat 36 de ani să se bucure de o nouă Cupă Mondială. Sud-americanii s-au impus după penalty-uri în faţa Franţei, la Cupa Mondială din Qatar şi a fost o explozie de bucurie în Argentina.

Mulţi fani ai Argentinei au marcat momentul printr-un tatuaj, însă nu de fiecare dată a ieşit ce şi-au dorit.

Cele mai nereuşite tatuaje după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială

De multe ori, atât suporterii, dar şi jucătorii apelează la tatuaje pentru a marca un moment de bucurie extremă. Este şi cazul Cupei Mondiale câştigate de Argentina.

Pentru a păstra toată viaţa o amintire, foarte mulţi argentinieni şi-au făcut tatuaje. Fie cu Messi, fie cu alţi jucători ai Argentinei, fie cu trofeul.

Însă au existat şi multe cazuri nefericite în care suporterii au ajuns pe mâinile unor artişti fără prea mult talent. Rezultatele stârnesc mult amuzament.

Cele mai multe tatuaje au fost făcute cu Lionel Messi, cel care acum este pus lângă Diego Maradona.

Însă au existat argentinieni care au apreciat momentul în care Emiliano Martinez şi-a pus în zona intimă trofeul pentru cel mai bun portar de la Cupa Mondială, în semn de protest faţă de suporterii francezi care l-au huiduit.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI NEREUŞITE TATUAJE DUPĂ CUPA MONDIALĂ!

Emiliano Martinez şi-a tatuat pe piciorul stâng trofeul Cupei Mondiale

Printre cei care au apelat la tatuaje a fost şi controversatul portar Emiliano Martinez.

În finala cu Franţa, în ultimele secunde din prelungiri, când tabela arăta 3-3, Martinez a salvat o minge la o ocazie incredibilă ratată de Kolo Muani.

Fotbalistul francez a rămas singur cu portarul, a ales să şuteze puternic, însă Martinez a apărat ca la handbal, cu piciorul stâng şi şi-a salvat astfel echipa.

În locul în care l-a lovit mingea, pe piciorul stâng, Emiliano Martinez şi-a tatuat trofeul Cupei Mondiale. Deasupra lui a scris anii în care Argentina a câştigat trofeul: 1978, 1986 şi 2022.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare