Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce rol are Emil Boc la U Cluj?”. Răspunsul lui Radu Constantea + Cum explică reacţia primarului: ”Chiar nu se implică din punct de vedere sportiv” | EXCLUSIV

”Ce rol are Emil Boc la U Cluj?”. Răspunsul lui Radu Constantea + Cum explică reacţia primarului: ”Chiar nu se implică din punct de vedere sportiv” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Eugen Neagoe a fost pus la punct de Emil Boc, primarul din Cluj, după ultimele evenimente din Ardeal.

”Ce rol are Emil Boc la U Cluj?”. Răspunsul lui Radu Constantea + Cum explică reacţia primarului: ”Nu se implică din punct de vedere sportiv” | EXCLUSIV

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacţionat dur după ce a fost informat că Eugen Neagoe (55 de ani) va pleca de la Universitatea Cluj la Universitatea Craiova. Edilul Clujului a reamintit că i-a acordat toată susţinerea lui „Geană” şi consideră gestul antrenorului unul de-a dreptul inacceptabil în contextul actual.

Reacţia lui Emil Boc a stârnit discuţii în platoul Orange Sport. 

Întrebat ce rol are Emil Boc la Universitatea Cluj, Radu Constantea, preşedintele ardelenilor, a mărturisit: ”U Cluj e club de drept privat, care are 7 membri fondatori, printre care şi Consiliul Local, care în AG este reprezentat de 6 electori. Boc e membru in AG , dar în 6 ani chiar nu a fost implicat niciodată în decizii manageriale sau sportive”. 

Eugen Neagoe vrea la Universitatea Craiova. Ultimele detalii

Eugen Neagoe (55 de ani) şi-a denunţat unilateral contractul de la ”U” Cluj şi este aşteptat ca în zilele următoare să fie prezentat la Universitatea Craiova.

După ce preşedintele Radu Constantea a dezvăluit că nu a dorit să accepte rezilierea antrenorului, tehnicianul a confirmat că a plecat din Ardeal şi se îndreaptă spre Bănie.

Cât timp are contract cu U Cluj, Eugen Neagoe nu poate semna cu altă echipă, însă antrenorul pare convins că poate scăpa de responsabilităţile pe care le are din punct de vedere legal faţă de ”şepcile roşii”.

Eugen Neagoe le-a mai antrenat de-a lungul timpului pe Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt şi Astra Giurgiu.

Eugen Neagoe a fost la un pas de FCSB. MM Stoica recunoaşte: ”Eu i-am spus lui Gigi că nu avea rost” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: emil boceugen neagoe 

viewscnt
Articole similare