Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de antrenor, jucătorul va semna cu o rivală din Superligă. Preşedintele clubului a confirmat: ”De atunci voia să vină la noi”

Dat afară de antrenor, jucătorul va semna cu o rivală din Superligă. Preşedintele clubului a confirmat: ”De atunci voia să vină la noi”

Fotbal intern

Comentarii

U Cluj i-a reziliat contractul lui Romario Pires (33 de ani), imediat după ultimul meci al anului pentru ardeleni, iar jucătorul este la un pas de a ajunge la o rivală din Superligă. Este vorba despre o altă nou-promovată, Petrolul Ploieşti.

Dat afară de antrenor, jucătorul va semna cu o rivală din Superligă. Preşedintele clubului a confirmat: ”De atunci voia să vină la noi”

U Cluj a pierdut pe terenul celor de la Sepsi, scor 1-2, în etapa a 21-a din Superligă, ultima a anului 2022.

La finalul meciului, Romario Pires a fost anunţat de antrenorul Eugen Neagoe că echipa nu mai are nevoie de serviciile sale începând din această iarnă.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorul brazilian şi alţi trei coechipieri de-ai săi au fost surprinşi petrecând până la o ora târzie într-un club din Cluj-Napoca, la începutul acestei luni, înainte de meciul dintre U Cluj şi Petrolul, din Cupa României.

Romario Pires, Ely Fernandes, Dragoş Tescan şi Andrei Gorcea au fost cei patru ”rebeli”. Aceştia au fost amendaţi, iar celui dintâi dintre ei, care era şi căpitanul echipei, i-a fost reziliat contractul. 

Rămas liber de orice fel de angajament, Romario Pires nu duce lipsă de oferte şi poate semna în perioada următoare cu una dintre fostele sale echipe din România.

Preşedintele celor de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a confirmat faptul că gruparea prahoveană îl doreşte pe mijlocaşul dat afară de la U Cluj.

”Avem fotbalişti pe listă, chiar am câţiva care mă sună să vină la Petrolul. (n.r. Romario Pires este o variantă?) Da, am discutat cu el şi mâine o vom face din nou. Nu ştiu cât de aproape este, a rămas să discutăm din nou.

Este un tip care s-a asimilat cu ultima Cupă şi atunci este un tip ok pentru noi. Ca şi atitudine mi-a plăcut de el, l-am avut adversar şi în Liga 2. Am înţeles că de atunci voia să vină la noi, dar achiziţionasem alt jucător pe poziţia lui.

Recunosc, aseară m-am uitat pe InStat o oră şi jumătate să vă de a realizat în acest tur de campionat”, a declarat Claudiu Tudor, conform ProSport.

În cazul în care negocierile s-ar oficializa, Romario Pires ar reveni la Petrolul, club unde a mai evoluat în perioada ianuarie 2013 - august 2014, până să fie cedat în Israel, la Maccabi Netanya.

Alături de ”lupii galbeni”, brazilianul a câştigat Cupa României, în 2013.

U Cluj i-a reziliat contractul lui Romario Pires

”Da, am reziliat contractul. M-a surprins puţin. Nu mă aşteptam la asta, dar aşa e în fotbal. Este prima dată în carieră când mi se întâmplă asta.

La sfârşitul meciului antrenorul mi-a spus că nu se mai bazează pe mine şi să-mi caut echipă. Nu mi-a reproşat nimic, mi-a spus că are nevoie de o schimbare.

Posibil să fi avut legătură cu acel episod (n.r. - pozele din club), dar eu am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. M-am înţeles cu clubul. Le-am cerut doar banii la zi pentru munca mea. Nu am cerut niciun ban în plus pentru reziliere.

Probleme cu banii nu au fost. Au mai rămas de plătit doar nişte prime de anul trecut, primele de promovare, dar am înţeles că se vor plăti”, a afirmat Pires, potrivit sursei citate.

 

 

Afla mai multe despre: romario piresu clujpetrolul 

viewscnt
Articole similare