Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia aflată în lupta pentru titlu căreia MM Stoica nu îi dă nicio şansă la câştigarea Superligii: ”Eu nu cumpăr de la second-hand” | EXCLUSIV

Formaţia aflată în lupta pentru titlu căreia MM Stoica nu îi dă nicio şansă la câştigarea Superligii: ”Eu nu cumpăr de la second-hand” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

La momentul actual, cinci echipe sunt angrenate în lupta pentru titlu în Superligă, Farul Constanţa, CFR Cluj, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova. Dintre acestea, MM Stoica este de părere că una nu are şanse, punctând că, din nou, campioana en-titre este favorită.

În actualul sezon al Superligii pare să se contureze cea mai interesantă luptă la titlu din ultimii ani, în contextul în care doar şapte puncte despart primul loc de al cincilea.

Dacă s-a intra în play-off în acest moment, doar patru puncte ar despărţi-o pe Farul Constanţa de FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova şi doar unul de CFR Cluj.

În ciuda faptului că echipa pregătită de Gică Hagi se află în prezent pe primul loc al Superligii, MM Stoica o consideră în continuare pe rivala CFR Cluj marea favorită la titlu.

Managerul general de la FCSB este de părere că nicio echipă din România nu se poate lupta cu salariile oferite de campioană şi cu bugetul de care dispune aceasta.

De cealaltă parte, Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă Rapidului în lupta pentru titlu, în ciuda unui parcurs bun în acest sezon, mai ales în prima parte a stagiunii.

Formaţia aflată în lupta pentru titlu căreia MM Stoica nu îi dă nicio şansă la câştigarea campionatului

Giuleştenii au mai pierdut din turaţie în ultimele secunde, iar MM a recunoscut că nici nu o ia în calul pe Rapid în lupta pentru campionat.

”(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are...

Chestia asta... eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucători nu sunt plătiţi... jucătorii sunt plătiţi peste tot.

Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

La momentul actual, FCSB şi Rapid se află la egalitate de puncte, cu un bilanţ egal din meciurile directe, dar despărţite de golaverajul superior al vicecampioanei.

În meciul tur din sezonul regular, giuleştenii s-au impus cu 2-0, în timp ce roş-albaştrii au câştigat returul, scor 3-1.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare