Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv a recunoscut că îşi doreşte să plece de la Hermannstadt şi a dezvăluit numele echipei cu care visează să semneze: ”E ţelul meu” | EXCLUSIV

Daniel Paraschiv a recunoscut că îşi doreşte să plece de la Hermannstadt şi a dezvăluit numele echipei cu care visează să semneze: ”E ţelul meu” | EXCLUSIV

Hermannstadt​

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Daniel Paraschiv (23 de ani), golgheterul lui Hermannstadt, a recunoscut că este de părere că se apropie momentul plecării sale de la Sibiu şi a dezvăluit numele echipei cu care visează să semneze într-o bună zi.

Daniel Paraschiv a fost fotbalistul revelaţie din Superligă din acest sezon, reuşind să marcheze la foc automat pentru Hermannstadt, marea surpriză din campionatul nostru din acest sezon.

Fără depunctarea primită din partea FRF, echipa din Sibiu s-ar afla pe locul şase în campionat, în mare parte datorită golurilor marcate de golgheterul său.

După ce a fost lăsat să plece de la CFR Cluj fără nicio măcar o sumă de transfer, atacantul le-a dat peste nas ardelenilor şi deja se gândeşte la o nouă aventură.

Într-un interviu cu Orange Sport, Daniel Paraschiv a recunoscut că îşi doreşte să plece de la Sibiu, măcar în vară, şi a dezvăluit numele echipei cu care visează să semneze.

Ţelul atacantului de 23 de ani este să joace în Premier League, în tricoul lui Arsenal, deşi s-ar mulţumi să evolueze pentru orice formaţie din primul eşalon al Angliei.

Daniel Paraschiv a recunoscut că îşi doreşte să plece de la Hermannstadt

Un fotbalist trebuie să plece la mai bine când e pe val şi consider că acum am fost pe val. Nu ar fi o tragedie să rămân la Sibiu până în vară şi apoi să fac pasul într-un campionat mai puternic.

Cred că un transfer în străinătate ar fi mai util, însă cu siguranţă şi un transfer la o echipă care se bate (n.r. la titlu) în România ar fi foarte benefic pentru mine.

E ţelul meu să ajung în Premier League, mai exact la Arsenal, dar m-aş mulţumi cu orice echipă de acolo”, a declarat Daniel Paraschiv, pentru Orange Sport.

Paraschiv se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Superligă, cu nouă reuşite, la egalitate cu Denis Alibec şi doar în urma lui Andrea Compagno, care a înscris de 13 ori.

În prezent, starul lui Hermannstadt, care mai are doi ani şi jumătate de contract cu sibienii, este cotat la 800.000 de euro de specialiştii de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare