adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt suficient de matur să fac pasul în străinătate”. Tavi Popescu se gândeşte la plecarea de la FCSB! Unde visează să se transfere: ”Aştept o ofertă” | EXCLUSIV

”Sunt suficient de matur să fac pasul în străinătate”. Tavi Popescu se gândeşte la plecarea de la FCSB! Unde visează să se transfere: ”Aştept o ofertă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Tavi Popescu (20 de ani) a dezvăluit că îşi propune să cucerească titlul cu FCSB, iar apoi să facă pasul într-un campionat de top al Europei. Internaţionalul român a divulgat şi unde îşi doreşte mai exact să se transfere.

După o cădere de formă în prima parte a acestui sezon, Tavi Popescu a reuşit să revină la nivelul din ultima stagiune şi să demonstreze din nou că este cel mai talentat fotbalist român din ultimii ani.

Odată cu plecarea lui Nicolae Dică, decarul vicecampioanei a început să dea din nou randament şi se gândeşte deja la o plecare de la FCSB, într-un campionat de top al Europei.

Într-un interviu cu Orange Sport, Popescu a afirmat că se consideră destul de matur încât să facă pasul în străinătate şi a dezvăluit în ce campionat doreşte să ajungă.

Îndrăgostit de atmosfera din fotbalul britanic, fotbalistul cu care Gigi Becali visează să dea lovitura a recunoscut că este o mare dorinţă a sa să evolueze în Premier League.

Totuşi, până să facă pasul în Anglia, Tavi Popescu a declarat că doreşte să cucerească un titlu cu FCSB, care nu a mai câştigat campionatul din 2015.

Tavi Popescu se gândeşte la plecarea de la FCSB

E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri... e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte... şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1... am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a declarat Tavi Popescu, pentru Orange Sport.

Interviul integral cu Tavi Popescu poate fi urmărit AICI:  

viewscnt
Articole similare