Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu îi mulţumeşte lui Gigi Becali: ”A avut foarte mare încredere în mine”. Îşi face autocritica: ”Dacă eram eu antrenor, nu îl foloseam” | EXCLUSIV

Octavian Popescu îi mulţumeşte lui Gigi Becali: ”A avut foarte mare încredere în mine”. Îşi face autocritica: ”Dacă eram eu antrenor, nu îl foloseam” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport şi a abordat mai multe subiecte, iar unul dintre acestea a fost legat de forma sa slabă pe care a avut-o la FCSB în startul actualei stagiuni.

Octavian Popescu a pornit mai greu în acest sezon, dar totul s-a schimbat la derby-ul câştigat cu Rapid, care a reprezentat momentul în care a simţit că va redeveni ”perla” lui Gigi Becali.

Talentatul jucător, care pe 27 decembrie abia a împlinit 20 de ani, a ajuns la FCSB în vara anului 2020, după ce Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l aconta de la Regal Bucureşti.

Deşi iniţial a fost adus pentru FCSB 2, Octavian Popescu s-a făcut repede remarcat şi a trecut la prima echipă a clubului. Iar de atunci a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai roş-albaştrilor.

Octavian Popescu: ”Chiar dacă am avut o perioadă mai proastă, tot mă folosea, tot mă băga să joc”

Despre cât a contat că Gigi Becali a avut încredere în el şi a achitat suma respectivă celor de la Regal Bucureşti, iar mai apoi îl folosea chiar dacă trecea printr-o formă de joc mai slabă, jucătorul a precizat:

”A contat foarte mult că a achitat suma, dar a contat foarte mult că m-a folosit în continuare. Cu toate că am avut o perioadă mai proastă, tot mă folosea, tot mă băga să joc.   

(n.r. dacă erai tu antrenor...) Dacă eram eu, nu îl foloseam. Mă scoteam, dar a avut foarte mare încredere în mine”, a declarat jucătorul care tocmai a împlinat 20 de ani, pentru Orange Sport. 

Octavian Popescu, despre momentul din acest sezon când a simţit că şi-a reintrat în formă

”Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac... Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun...

Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

Fix înainte de meciul cu Rapid am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea.

Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat”, afirma Octavian Popescu, despre meciul cu Rapid, tot pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescugigi becali 

viewscnt
Articole similare